Според зодията: С кой знак не бива да излизате?

Зодиите, с които имате любовна несъвместимост
27 дек 2017 22:22, Екип на Tialoto.bg
7
Според зодията: С кой знак не бива да излизате?
Източник: Pixabay

Когато сте влюбени едва ли най-важното е коя е зодията на човека до вас. Астролозите обаче твърдят, че всеки трябва да има едно наум какъв знак е избраникът, когато го каним на среща.

Всяка зодия си има своята специфика и не всеки е идеален за връзка. Никой не може да ви съди за причините, които ви карат да създадете или поддържате една връзка. Така че, ако видите любимия ви човек в този списък, не се отчайвайте. Астрологията е тук, за да информира вашите взаимоотношения, не да ги диктува.

Овен: Не трябва да имаш среща с Лъв

Ще има толкова много искри, които летят между тези два пожара, че ще отнеме секунди срещата да избухне и да се превърне в сюжет на сапунка. Представители на двете зодии биха направили страхотно динамично дуо, но трябва да се замислят дали да се прибират в обща къща. Защото могат да я изгорят до основи.

Телец: Не трябва да имаш среща с Лъв

Телецът приема своите партньори като награда. Лъвът обича да бъде ценен, но сиянието им ще помръкне ако имат за партньор Телец. Лъвът ще бъде отегчен, но ще се чувства твърде лошо, за да изостави партньор, който е толкова отдаден. Гордостта му ще го накара да даде всичко за връзката, но истината е, че ще са по-щастливи ако са разделени.

Близнаци: Не трябва да имаш среща със Скорпион

Скорпионът взема всичко присърце в отношенията, включително и дискретност. Която няма да открият при Близнаците, които обичат да разкриват и най-малките детайли от връзката си пред познати. За да могат Близнаците да задържат един Скорпион трябва да бъдат по-малко приказливи, но само това усилие може да издуха капака на вашите взаимоотношения.

Рак: Не трябва да имаш среща с Овен

Комуникацията е това, което разгражда връзката между тези два знака. Овенът има практиката да казва истината по един отвратителен, безполезен начин, който ще кара нервната система на Рачето да се разпадне напълно. Овенът пък ще бъде объркан от емоционалните изблици на Рака и едва ли ще ще задържи своята търпимост. Изходът е Рака да се научи на по-голяма търпимост и дебелокожие в определени ситуации, но това е много трудно за него в романтичните отношения.

Лъв: Не трябва да имаш среща с Водолей

Лъвът изисква много в отношенията, особено от този въздушен знак. Те ще търсят постоянно Водолея за съвет за всичко. Но тъй като Лъвът също е горд, ще отрече, че Водолеят има каквото и да било влияние върху него. Водолеят определено няма да остане доволен и няма да му отнеме много време да си събере багажа и да остави Лъва да разсъждава къде се е объркало всичко.

Дева: Не трябва да имаш среща с Козирог

Тези два земни знака се стремят към практичност и изграждане на силни основи, но няма да има толкова много сексуална химия или романтична искра между тях. Истината е, че тези два знака би било по-добре да предприемат бизнес начинание, отколкото да се опитват да започнат партньорство.

За останалите четете на Tialoto.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
близнак преди 11 месеца
До .......

Много си права.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Един православен християнин, не трябва да вярва на зодии и подобни глупости.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не излизайте с хора, които вярват в подобни глупости. Те ще повярвят и на всякакви слухове за вас, явно са лековерни.
4
1
 
6
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 11 месеца
Кога не бива да излизат тия, след като са влезли ило преди това
3
0
 
5
 
! Отговори
....... преди 11 месеца
pak opira do otdelnia 4ovek , nezavisimo kakva zodia e
2
2
 
2
 
! Отговори
Овен преди 11 месеца
понякога с ,,зодията,, несъвместимост най си пасвате ,,любов,,
1
3
 
10
 
! Отговори
<Козирог преди 11 месеца
Ще излизам пък с всички зодии. Да видим дали е врно написаното!
Мисля, че всички зодии ще са доволни!