Коя е най-добрата ви половинка според зодията? (I част)

Най-добрите съвпадения в любовта
30 дек 2017 22:51,
10
Коя е най-добрата ви половинка според зодията? (I част)
Източник: pexels.com

В една романтична връзка се смята, че половинката трябва да бъде и най-добрият ви приятел. И в по-голямата си част това твърдение е вярно. Приятелството обаче не е същото като любовта. 

Определено в любовната връзка има и приятелство, но най-добрият приятел носи едно ниво на комфорт, което ви позволява да си прекарвате чудесно, каквото и да правите. 

Някои двойки имат това. Други имат дълбока връзка и силна любов, но може би и по-добри приятелски взаимоотношения с някой друг.

Когато в една връзка има едновременно силна любов и сърдечна привързаност, партньорите могат да бъдат заедно във всичко. Тяхната любов не е просто романтична и сладка, а е по-дълбока. Те могат да бъдат заедно без никакви задръжки и са страхотен екип. 

Когато погледнем към астрологията, може да се види, че някои зодиакални зодиакални знаци имат тази щастлива предразположеност. 

По-долу може да видите кои са най-добрите любовни съвпадения сред зодиите. 

Овен и Везни

При тях има безкраен празник. И двамата искат да си прекарват страхотно през цялото време. Те искат да извлекат максималното от живота и да се наслаждават на всяка минута. 

Те са жизнерадостни и неудържими, когато са заедно. Те са онази двойка, която всеки иска да покани, само защото знае, че ще бъде забавно, без значение от заниманието. Те са в състояние да направят всичко заедно и то да е вълнуващо.

И двете зодии са много енергични, което помага направят връзката си толкова жизнена. 

Останалата част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подходящият човек се среща в точното време.Ако си го срещнал в неподходящо време, значи не е the one
6
5
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
аз съм стрелец и си падам по тия дето ме барат как си требе по стрелата
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 3Твоята приказка обаче бързо се превръща в Ад за човека,с когото си се обвързал.За да не се срути илюзията ти като пясъчна кула,напускаш човека,с когото живееш и си изживяваш наволя тръпката от новата любов.И след това, не се връщаш повече при наранената половинка.
4
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Противоестествено е да не го изживееш това нещо, което ти се дава за да те разстърси задоволително.l!За да се разбудиш от вечния сън. Човек ,когато e в една връзка дълги години и тя е изчерпана ,налага му се да прави всичко по задължение в нея.И е по течението!Днес да мине ден, друг ден да дойде!Тази връзка не му дава повече нищо.Само едно, отекчителни сиво ежедневие. С което трябва да се примири,ако нещо не промени.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си обвързан ,а срещнеш човека е двойно изпитание. Попадаш в в един свят на две паралелни връзки освен ако не си започнал другата.И разбираш...,"това не е истина ". Нещата са ти като в приказка.Твоята приказка. Това е магията.Очарованието. Ако си човек, който желае да изживява всеки миг от това което му предлага живота.Да! Грабиш с две ръце от него.Някои хора нямат своя приказка ,никога в съзнателния си живот.Ти!Да..,именно ти си роден под щастлива звезда и ти се дава ,като изживяване.
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А когато срещнем подходящия човек в неподходящо време?
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е написана формула правило за това!Нещата ти се получават с нея,като с магия.Това не се обяснява, вижда чувства.Това се изживява!