Мерил Стрийп се сдоби с нов имот в Калифорния

Луксозното имение в Пасадена струва 3,6 млн. долара
6 яну 2018 19:28, Екип на Tialoto.bg
10
Мерил Стрийп се сдоби с нов имот в Калифорния
Източник: Elle

Носителката на "Оскар" Мерил Стрийп се нанесе преди броени дни в ново луксозно имение в модерен стил, построено в средата на миналия век.

Със съпруга си Дон Гемър се разделиха с 3,6 милиона долара за къщата в Пасадена, близо до Лос Анджелис. Имотът бе пуснат на пазара през септември, като първоначално за него са искали 4,125 милиона долара.

Комплексът от сгради е построен през 1959 г. от известните архитекти Уитни Р. Смит и Уейн Р. Уилямс – пионери на американската модернистка архитектура. Площта на имота заема около 2 дка земя, а до къщата води частен път.

Сред предимствата на имението са високи тавани и големи остъклени стени. Къщата разполага с три големи спални и три уютни бани. Сградата е със запазени много оригинални елементи и архитектурни детайли, които са оцелели от построяването на сградата в средата на XX век.

От особена стойност са автентичните рамки на прозорци и врати и външните тераси. Също така в къщата има отделна офис стая, студио и басейн в градината.

Вижте новото имение на Мерил Стрийп в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Наскоро четох, че е снабдявала Харви с млада кръв.....най-гнусното е, че е знаела много добре какво се е случвало и си е затваряла очите, а сега говори високопарни слова в защита на пострадалите ***.
7
1
 
19
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Тая бабичка продажна се целуваше и прегръщаше с Харви Уейнстин по червените килими и му се весеше на шията с любовен поглед, само и само да намаже някоя роля,(всеки може да го види в google), a после на секундата го оплю като падна в калта! Двулична дърта куртизaнка! Както и 95% от холивудските звезди!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали щеше да ходи в Канада тази уфсъ:-) С Дениро :-) И други разни либерасти :-)
5
3
 
22
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Мерил Стрийп се сдоби с нов имот в Калифорния============Да, така е! Имота е платен с хонорара и платен от Джордж Сорос за истеричната й пропаганда на плюене по Доналд Тръмп, която тази грозна вещицa напоследък спретна в дует с Том Хенкс!
4
1
 
11
 
! Отговори
Еееее, преди 6 години
Сега спете спокойно! Информирани сте....
3
1
 
20
 
! Отговори
Х преди 6 години
Не забравяйте да ни уведомите и когато посети *** в новото си жилище, иначе ще тъна в дезинформираност.
2
2
 
10
 
! Отговори
Амон Гьот преди 6 години
Хванаха ли Росен - Джингибито?
1
2
 
19
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
Не мога да повярвам, мн се вълнувам от тази новина малеее как ще заспя сега не знам