Противоположностите сред зодиите, които се привличат

Те имат силна връзка, макар да са много различни
14 яну 2018 18:42,
3
Противоположностите сред зодиите, които се привличат
Източник: Pexels.com

Широко разпространено е твърдението, че противоположностите се привличат. Вероятно има доза истина в това, тъй като по този начин двамата партньори се допълват. Стига, разбира се, различията да не е образуват пропаст в отношенията помежду им. 

Всъщност излизането на срещи със зодия, която има е напълно различни черти от вашите, може да се окаже най-добрият вариант. Макар да изглежда, че никога няма да имате нищо общо помежду си, ако се възползвате от своите различия, това всъщност може да направи връзката ви по-силна.

След като разгледахме кои са първите три двойки на зодиакални знаци, които са пълни противоположности, но въпреки това силно се привличат помежду си, следва да се спрем и на останалите три. 

Рак и Козирог

Ракът и Козирогът са силно привлечени един от друг, благодарение на споделените от тях общи качества. И двете зодии са много успешни и виждат промяната в живота като находчива и важна, те определено имат почва, върху която да се свържат.

Семейството и любовта също са важни за тях и те често имат подобни идеи, когато става въпрос за срещи, секс и брак. 

Ракът е по-вероятно да бъде екстровертен и да има по-оживен социален живот, докато Козирогът е по-интровертна личност и често предпочита да си остане вкъщи. Но тези противоположности не играят важна роля в отношенията им. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Скорпион преди 6 години
Водолеите и везните са толкова долни същества! Няма зодия, която е проклета, колкото са те. Огромни лицемери и нагаждачи, всичко ще направят само и само да изкарат някой друг виновен за техните интриги.
2
2
 
8
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БИЛ ТОЙ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА....ТАКА Е И СЪС ЗОДИИТЕ.....ПО ТАЗИ ЛОГИКА АЗ ТВЪРДЯ,ЧЕ ДЕВАТА И ВОДОЛЕЯ СА АБСОЛЮТНИ ГАДНЯРИ....ИЗПОЛЗВАТ ТЕ ДО ПОСЛЕДНО,ТЕ СА АБСОЛЮТНИ МАНИПУЛАТОРИ,НАГАЖДАЧИ И ИНТЕРЕСЧИИ,ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ И ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ,,ГОЛЯМАТА РАБОТА '' В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ,А КЪМ НАЙ-БЛИЗКИТЕ ,,АБЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ''КОГАТО ВЕЧЕ НЯМАТ СМЕТКА И ИНТЕРЕС ОТ ТЕБ,ТЕ РАЗКАРВАТ НАЙ-БЕЗПАРДОННО ОТ ЖИВОТА СИ И НИ ЛУК ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно!