Расистки коментари за Меган взеха главата на политик

С цветнокожа майка и бял баща щяла да "опетни" кралското семейство
Обновена: 14 яну 2018 21:05 | 14 яну 2018 18:57, Камелия Цветанова
72
Расистки коментари за Меган взеха главата на политик
Снимка: Reuters, архив

Приятелката на лидера на Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Хенри Болтън временно е изключена от политическата формация заради расистки коментари за годеницата на британския принц Хари - американската актриса Меган Маркъл, предаде ДПА.

Още по темата

Двадесет и пет годишната Джо Марни е изпратила поредица съобщения на приятел, в които прави расистки коментари за Мегън Маркъл, съобщи "Дейли мейл".

Марни пише, че Маркъл, чиято майка е цветнокожа, а баща й е бял, ще "опетни" кралското семейство, отбелязва изданието, цитирайки едно от съобщенията.

В друго съобщение Марни писала, че никога няма да прави секс с "негър", защото са "грозни".

Петдесет и четири годишният Болтън обяви в Туитър, че приятелката му е отстранена веднага след получаването на
информацията.

В изявление Марни се извини за "шокиращия език", който е използвала в съобщенията до приятел, но отбелязва, че те са извадени от контекста, допълва Асошиейтед прес.

След случилото се Болтън, който е четвъртият лидер на партията за една година, се изправя пред призиви за оставка, съобщи Ройтерс.

Той влезе в заглавията на таблоидите по Коледа, когато изданията съобщиха, че е напуснал жена си заради 25-годишния модел Джо Марни.

Членът на ЮКИП Бил Етъредж, който е и евродепутат, заяви: "Дойде времето Хенри Болтън да подаде оставка като лидер на Партия за независимост на Обединеното кралство. Той трябва да си отиде, той трябва да си отиде бързо, той трябва да си отиде колкото се може по-бързо". /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
6
 
! Отговори
Кръвожаден веган преди 6 години
Ако пък от друга страна африканските гени на кандидат-буля Меган се приемат за нещо изключително положително, то това също е проява на расизъм.Риж внук с жена наполовина африканка! Боже, какво й дойде на главата на коронованата баба- рижи внучета мулатчета! Личните предпочитания не могат да се приемат за расизъм- като не й харесва да спи с нeгри, това е персонален избор и никой не може да я критикува.Аз пък не харесвам дебели китайки, но не се считам за расист.Аман от *** политкоректност!
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е този аврикански ген ще си го носят и децата и внуците и правнуците на Хари,но явно мацката му е завъртяла главата с някои умения и май връщане назад няма.
46
9
 
2
 
! Отговори
ej преди 6 години
меган е супер. малко цвят в английското безличие. децата им ще бъдат много красиви. това е облагородяване, както ниските мъже се женят за високи жени, за да подобрят гените на рода.
45
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен Мегън ми е по-симпатична отколкото Кейт. По-готина е. Да е жива и здрава и ако тези *** англичани й правят сечено да се измита докато не са я побъркали.
44
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44И в този случай - сиренето мирише и гроздето е кисело!
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОНАМИРИСВА ПОНАМИРИСВА
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32"Ама това са ЛИЧНИ съобщения бе, джанъм. Как са станали публични? Поне в Англия би трябвало личната кореспонденция да си остане лична."Наистина ли вярвате, че има лична, неприкосновена кореспонденция?Особено във Великобритания.Колкото до Меган - да не са прозрели вече, че ако продължават така, ще се изродят окончателно и има нужда от свежа кръв?
41
3
 
8
 
! Отговори
Скарлет преди 6 години
На Острова отдавна се говори, че Хари пръв се влюбил в Кейт Мидълтън, но тя иэбрала брат му!!! И макар да останал с раэбито сърце той и до днес си остава беэутешно влюбен в нея!!! Сгодявайки се са Меган Маркъл, Хари явно попълва пропаста между него и Кейт!!!:-)))!!!
40
4
 
8
 
! Отговори
ахх преди 6 години
В деня на сватбата тя ще откаже! 100% сигурно! Връщам се от бъдещето. И да не вярвате това е положението. скоро ще се уверите, че има хора, които пътуват във време-пространството.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помирисва, помирисва.. ;)
38
3
 
3
 
! Отговори
д преди 6 години
В последните години сме чували по новините за случаи, в които в семейство на чернокожи се ражда напълно бяло и русо бебе или как семейство на чернокож мъж и бяла женасе сдобива с близнаци, които имат различен цвят на кожата. Науката обяснява тези "феномени", които всъщност са подчинени на закона на наследствеността. Цветът на кожата се определя от две двойки алелни гени. Алелите А1 и А2 са доминантни, отговарящи за тъмнияцвят на кожата, алелите а1 и а2 са рецесивни/белия цвят.
37
0
 
4
 
! Отговори
ббб преди 6 години
проучване от университета в Копенхаген показва, че всички хора на Земята са имали кафяви очи, докато не настъпила генетична мутация преди около 10 000 години. Изследователите смятат, че всички хора със сини очи споделят общ прародител.Проучването изследва ДНК-то на около 800 души със сини очи от различни части на света. От всички участници, 99.5% са имали една и съща мутация в гена, която решава цвета на очите. С други думи, те са генетично свързани един с друг.
36
4
 
7
 
! Отговори
Истина в иказвам преди 6 години
Разбирам напълно британците. В Европа шувинизма продължава да живее с пълна сила. Германците искат да си живеят с германци. Французите с франзузи и т.н. Обаче светът се промени. Европейците сме царе на лицемерието. На приказки го докарваме че сме толерантни ама напрактика не сме. Ние българите сме същите твърдим че сме толерантни но дълбоко в сърцата си не сме изкоренили че не искаме ***, турци и всякакви други. Дано се поучим и променим и спрем да съдим по белези а по постъпки.
35
3
 
23
 
! Отговори
Лорд Минджа преди 6 години
Баба Бети горката ще се пукне през гърба вече ..... първо Дияна с камиларя, а сега малкия принц с тази афро дива. Горката бедна кралица... тц тц тц
34
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меган е супер красива жена, нямаща нищо общо с мутиралия Англо-Саксонски Генофод. Напълно разбирам принца защо я харесва. То с Английски Бидони не всеки може да живее.
33
1
 
38
 
! Отговори
няма тайни лични съо преди 6 години
Скандалното е не изказването, защото то е било направено в частна кореспонденция-а в частния си живот можеш да говориш каквото си искаш. Скандалното е че личните съобщения, комуникация между двама очевидно не е лична, а се следи от службите, които по преценка могат да изнесат публично случая, или да го държат в тайна-с цел изнудване. В случая са избрали да изнесат публично случая, вероятно не са успели с изнудването.
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма африкански черти,по-скоро прилича на мексиканка от гетата, но вероятността да роди африканче е над 50%. Ако Даяна трябваше да следва някакъв етикет, би трябвало това да важи и за Хари. Интересно, как кралицата приема факта, че ММ вече е била омъжвана, разбирам да беше вдовица на крал, но не... На времето принц Едуард се е отказал от престола заради многократно Развежданата Мис Симпсън, пак внос от Америка. Красиви европейки-брюнетки, колкото щеш. Да си беше внесъл от Украина, Италия, Испани
31
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама това са ЛИЧНИ съобщения бе, джанъм. Как са станали публични? Поне в Англия би трябвало личната кореспонденция да си остане лична.
30
6
 
47
 
! Отговори
свобода на словото преди 6 години
Значи приятелката на лидера на тази партия няма право на мнение. Ако беше написала че сънува че се праска с тъмнокож сигурно щяха да го носят на ръце?
29
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази ще обвинява в расизъм докато наследи Короната. Вината е на Хари, че от 2015 годинасе включи към илюминатите и е първи приятел с Обама, който му препоръча тази Меган (но малко хора се досещат че тя има специална мисия).