90-55-87: Мерките на Барби, казахстанската Барби

Динара Рахимбаева е на 22, работи две работи и твърди, че знае 4 езика
15 яну 2018 21:50, Красимир Ангелов
35

Снимка: Instagram

Запознайте се с едно от най-популярните млади лица в Казахстан – моделът Динара Рахимбаева. 22-годишната девойка води забележителен за страната живот в социалните мрежи и има над 418 хиляди последователи в Instagram.

Заради визията й мнозина я наричат казахстанската Барби. При ръст от 175 сантиметра, Динара тежи едва 46 килограма и има почти идеалните мерки 90-55-87.

Тя обаче твърди, че е повече от модел, защото работи на 2 места и владее цели 4 езика.

Заради предизвикателните си снимки обаче моделът често е обект на критика от представители на мюсюлманското население в своята страна. В Казахстан мюсюлманите са близо 71% от населението, докато християните са около 27%.

Има ли от какво да бъдат скандализирани в родината й? Вижте в следващата галерия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анорексията не прощава! Тази още не осъзнава в какво се е вкарала.
21
3
 
5
 
! Отговори
fan преди 6 години
Това наистина е гнусно, а ще се размножава..... :(
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мили Боже, изглежда ужасно - и в лице, и в тяло!Трябва да не се пуска свободно в нет-пространството, т. к. на това чудо могат да попаднат и деца, а гледката не е за такива - прекалено травмираща е.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено природно грозни и неинтелигентни жени, които нямат нито красота, нито чар, нито някакви знания или умения, в стремежа си да изпъкнат и да си хванат някой спонсор, понеже знаят, е не струват и 5 лева и освен за продавачки в Лафка не стават за нищо, прибягват до такива драстични мерки - безброй пластични операции и корекции, сиси тип дини, джуки тип "ухапа ме оса", вежди тип "мустака на Панайот Хитов", глад докато заприличат на ходещи скелети, 5 кила грим, изкуствени коси, мигли, нокт
18
4
 
8
 
! Отговори
Един мъж преди 6 години
На мен ми харесва. Не всички имаме еднакви вкусове, аз уважавам Вашето мнение, че не я харесвате, но защо се изразявате така брутално. Според някои (като мен) мадамата е секси.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красиво изкуствено цвете. Кич.
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май носи 45 номер обувки :))))
15
1
 
16
 
! Отговори
Полиглот преди 6 години
Така като я гледам поне 4 езика знае, да не говорим, че със сигурност са и повече, но просто и трябва време да свикне ... с миризмата.
14
2
 
7
 
! Отговори
е какво преди 6 години
Всеки с позьорщината си, това артистите най-добре го разбират.
13
3
 
15
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Отврат - на някои снимки прилича на МумиятаХанъмата - кой знае как я кара в още една страна на алахогъзници..Ходжи и имами..Наближава трийстака .... след още някоя година ще е страшно да я гледа човек
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NASLEDNIZATA NA GLORIA.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МОДЕЛЪТ ЗА РАЗВРАЩАВАНЕТО НА НАРОДИТЕ Е ЕДИН И СЪЩ И ВОДИ ДО ПОТЪВАНЕ НА ОСТРОВА
10
0
 
39
 
! Отговори
чичо доктор преди 6 години
Симптомите силно наподобяват на последен стадий на развитие на "Пайнер".
9
35
 
7
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Страхотна е. Едно време никой не държеше на външността си, сега когато тези които имат възможност да се грижат за себе си са тотално оплюти и мразени от онези, дето стават по тъмно и се прибират по тъмно, спуквани от работа и клатени като простиtuтки от шефовете си и без личен живот. Всъщност вие сте по-големи....сещате се какви, дори и от тези, дето го правят за пари. Те поне го правят за ИСТИНСКИ пари, а вие за 1000 лева на месец. Остава ви поне усещането, че сте морални и почтени, ха-ха :)
8
4
 
13
 
! Отговори
X преди 6 години
За един път става да си го подмяташ, играеш и опраскаш, малка джобна кльощава кукличка за секс игрички, в която с кеф ще експлоадирам.
7
1
 
18
 
! Отговори
Ауууу преди 6 години
На някои снимки сериозно ме изплаши видът й на тази "кукла". Даже е противна на някои от снимките. Боже, Боже! Защо тази странна мода да се правят на порцеланови и плашещо неестествени все повече навлиза сред младите момичета?!
6
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наречете ме завислива ,дебела повлекана ама само на ме ли тази мацка ми се струва прекалено кльощава...чак нездравословно някакво?! И тези "идеални" мерки някак си не подходящи за човек, който не е направен от пластмаса...
5
2
 
25
 
! Отговори
Грудю преди 6 години
И какво ? Да не си мислите, че това нещо прави секс ?!Това е предмет само за показ , без грим е сигурно 30-40 кила и пълна развалина
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимки без замазка нема...
3
4
 
20
 
! Отговори
а преди 6 години
Краско, така като напишеш, че мерките й са почти идеални, не отчиташ ли факта, че приветстваш една очевадна анорексичка и всъщност окуражаваш поведение, водещо до това тежко заболяване? Нищо, на твоята съвест ще лежи, каквито и да са последствията :) За мизерната драскаческа заплата, скивай какви г.о.в.нета си склонен да пишеш, горкият