Разходка в лятната резиденция на семейство Обама

Уютната къща в Уисконсин е обявена за продан
15 яну 2018 20:53, Екип на Tialoto.bg
5
Разходка в лятната резиденция на семейство Обама
Източник: Elle

Уютната къща в Уисконсин, разположена на остров с романтичното име Мартас Винярд, става известна през 2013 г.. Тогава семейството на президента Барак Обама прекарва лятната си ваканция тук. Пресата нарече вилата на брега на океана "Summer White House".

На територията на къщата има плувен басейн и достъп до частен плаж, а от прозорците можете да видите невероятна гледка към океана. Наскоро имотът бе обявен за продан за 22,5 милиона долара, превръщайки се в най-скъпата земя на острова.

Стилът му съчетава характеристики на съвременната естетика и класическата архитектура на Нова Англия. Остъклени от пода до тавана стени в трапезарията и хола дават възможност помещенията да се къпят в слънце. Просторните салони и коридорите между стаите създават усещане за разходка из картинна галерия.

Къщата разполага с шест спални и пет бани, с всичко необходимо за собствениците и техните деца, както и за гостите на къщата.

Холът е на две нива, като в него има камина, около която е организирано уютно място за релакс.

Вижте уникалната къща в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
7
 
! Отговори
@! преди 6 години
Това собственост на Обама фамилия ли е или просто са били под наем там едно лято?Щото ако е тяхна собственост, за 8 години президентство изглежда са забогатели сериозно.
2
1
 
10
 
! Отговори
Komentator преди 6 години
Уисконсин е на езерото Мичигън, а островът, за който говорите е в Масачузец. С две думи дадохте ни някаква информация, но с никакъв смисъл и истинност. Здраве да е!
1
4
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 6 години
Странно ми изглежда, очаквах да видя имение с повече палми и клони, и по-малко мека мебел :)