Те са освободени! Кои са най-либералните зодии?

Познанието за зодиакалните знаци може да ви каже повече
15 яну 2018 22:02, Анна Дантева
7
Те са освободени! Кои са най-либералните зодии?
Източник: pexels.com

Познанието за зодиакалните знаци може да ви каже повече, отколкото начинът, по който реагирате, когато сте под влияние на емоции, или с кого имате най-добра съвместимост.

Астрологията също може да подскаже по какъв начин работи мозъкът, не по начина, по който го прави науката, разбира се. Всъщност може да даде информация дали сте либерален или консервативен.

Предстои да видим кои са 3-те най-либерални знака в зодиака.

Водолей

Родените под този знак са изключително хуманни. Искат целият свят да се развива колкото е възможно повече, за да може всеки да има еднакви права.

Свободният им дух и желание за приключения и преживяване на нови неща помагат на Водолеите да покажат перспективата във вашия живот.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вярвате в измислици и Глупости! Не ви дават нищо, само ограбване !
6
1
 
0
 
! Отговори
до 2 преди 9 месеца
Българинът не разбира, че акъла струва нещо и се отплаща. Никога няма да разбере. Всичко, което си струва трябва да може да се пипне.
5
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 9 месеца
Значи сме лоши капиталисти, които грабят добрите хора... ))))) Недей!
4
1
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 месеца
Аз съм стрелец .... да не барате за стрелата с вашите глупави статии
3
1
 
2
 
! Отговори
Pocaloca преди 9 месеца
До Има неверниТвърдения

Абсолютно! Водолеите обаче не са съгласни с теб по простата причина,че не могат да се видят отстрани.
2
5
 
1
 
! Отговори
tswbg преди 9 месеца
явно си попаднал на някой много частен случай. водолеите са хората в сянка - мразят да се показват, но като цяло работят в полза на общото благо. е понякога се налага с шутове да се подкара стадото в нужната посока, но обикновено това го правят хората зад които стоят водолеите. според славянския хороскоп водолеите са врани - хора от които винаги е добре да поискаш съвет.
1
9
 
12
 
! Отговори
Има неверниТвърдения преди 9 месеца
Водолеят не е хуманен. Той се грижи на него да му е добре и не го интересува какво ще коства това на околните. Наистина желае да преживява нови неща, но за чужда сметка.
Иска да награби колкото е възможно повече блага, но без да се труди. Затова е избрал начин - да присвои колкото е възможно повече от онова, което е собственост на хората, с които е успял да се сближи. За целта лъже, мами, дори е готов да ограби. Завижда много и счита, че ако си по-добре от него, това го обижда и ощетява.