Климатът у нас - все по-нестабилен, няма 4 сезона

Експерт: Ниската застрахователна култура на българите е проблем
18 яну 2018 22:32, Екип на Bulgaria On Air
47
Климатът у нас - все по-нестабилен, няма 4 сезона
Кадър: Bulgaria ON AIR

Хората не са подготвени за климатични промени, които настъпват в глобален план и това е явление, което наблюдаваме в последните десетилетия. Всичко това е притеснително, каза Георги Стефанов от WWF пред Bulgaria ON AIR.

По думите му у нас вече няма ясни 4 сезона, а климатът става все по-нестабилен. Ниската застрахователна култура на хората също е проблем и тя трябва да се промени.

Обществото вече плаща своята цена за явленията, които има на земята.

Вижте повече във видеото!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажете колко пъти здравната каса си е взела парите за лечение на пострадали в катастрофи от застрахователите и тогава да си говорим за ниска или висока застрахователна култура.
4
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което наричат "ниска застрахователна култура", всъщност е проява на здрав разум да не даваш пари, срещу които няма да получиш нищо.
3
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква ниска застрахователна култура, когато застраховките са мутренски бизнес, целящ да взима пари на клиенти и да направи всичко възможно да не им плати, когато настъпи застрахователно събитие. Българинът много разумно е преценил, че срещу парите, които дава за застраховка, никога няма да получи нищо или ще го получи срещу огромни усилия и съдебни процедури.
2
22
 
7
 
! Отговори
Вярно е преди 6 години
Много правилно! Повечето хора не проумяват,че екосистемата е много крехка. Всяко нещо е от значение и е много логично да влияем негативно на природата. Познавам един който искаше да се топли на торбички от хляб пълни с въглища. Било удобно и евтино. Разбира се той няма деца! Само 80%-тови останаха по света.
1
4
 
78
 
! Отговори
ZEN преди 6 години
"Ниската застрахователна култура на хората също е проблем и тя трябва да се промени."Тъпанарино, ниските доходи са проблем!