Отлетяла любов! 7 причини, които водят до изневяра

Гняв, липса на самочувствие, алкохол... и още има
18 яну 2018 13:50,
26
Отлетяла любов! 7 причини, които водят до изневяра
Снимка: Pixabay

Отлетялата любов е основната причина за изневяра при 77 % от 495 пълнолетни, които са анкетирани, пише в. "Индипендънт", цитиран от БТА. Американски учени са провели допитването сред хора, чиято средна възраст е 20 години.

Според експертът по връзки Челси Трескот, липсата на любов е факторът, който тласка към забежки. Сексуалното разнообразие е втората по популярност причина, характерна за кръшкачите. Отговорът на мнозинството е, че искат "по-голямо разнообразие от сексуални партньори".

41 % от хората твърдят, че не се чувстват обвързани с половинката си. "Бях толкова пиян/а" може да изглежда като най-древното извинение, но то важи за много прелюбодейци, всъщност за 70 % от тях.

Алкохолът обаче може да замъгли преценката на човек, но не може да го направи напълно друга личност. Прелюбодеянието не е нищо друго, освен коктейл от емоции.

Повече от половината участници в изследването признават, че несигурността им ги кара да изневеряват. Мотивацията им е да подсилят самочувствието си.

Изглежда гимназистът продължава да живее в някои хора. Гневът е причината 43 % от запитаните да кръшкат, а една трета са изневерили, просто защото им се е правело секс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото мама е внушила на мухльото, че той не бива да си отказва нищо и не трябва да се чувства виновен, ако е извършил каквото и да било само за да си угоди.Защото кифлата е хванала балък, на чийто гръб да живее. Тя не го обича и затова няма скрупули спрямо него.
23
1
 
3
 
! Отговори
До 24 \m/ преди 6 години
Сегашният ти живот може и да ти харесва, но следващото ти прераждане на тази земя изобщо няма да ти хареса, защото ще бъдеш кармично обременен.
22
2
 
1
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
До До 22 \m/ОК! На никъде не съм се запътил за сега, тука ми харесва ;)
21
1
 
3
 
! Отговори
До 22 \m/ преди 6 години
Каква Вселена?! Тези с блудствен дух остават завинаги в земния план. Мъжът осъществявайки сeксyaлeн контакт с жена приема нейната негативна карма. Развратникът не напуска низшите астрални планове (измерения).
20
3
 
1
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
До СтаменКой обижда?! Аз не, напротив, в супер позитивно настроение съм :) Не разбирам говоренето по тази тема, не тук, принципно. Всеки прави това, което го изпълва с добро чувство СЕГА, какво ще е на 60 - 70, зависи от нас до толкова, колкото всичко си зависи от нас, а всъщност "Вселената" ще нареди нещата за Всеобщия план, дали за нас ще е добре или зле .. най-малкото от този "спор" ще се реши.Нека всеки е такъв, какъвто е, само да не пречи на другите, пък ако помага още по-добре :)
19
2
 
6
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
До 19 за глупави мъже има и глупави жени тичкай при тях и като станеш на 60-70 години няма да има кой да ти обърше ***.Не преписвай твоите сексуални желания на други.Не всички са като теб от третия пол,че даже може и да не знаеш какъв си.***.Обиждай родителите си че са те създали такъв.Другите не са виновни за това.
18
3
 
7
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Глупави жени бол.Даже вече те станаха по настоятелни от мъжете.Ако е да трупаш бройка и главно това е целта разбирам.Но само моята жена с която сме от 10 години заедно и си знаем всичко,мога да правя качествен секс а не само поредна бройка в списъка.Вие които изневерявате не сте истинките мъже.Чисто и просто се залъгвате и търсите удовлетворение и похвала ,която явно дори не получавате от собствената си половинка.
17
4
 
4
 
! Отговори
Предпочитам жени преди 6 години
До СтаменМъжленца ли ти липсват, Стаменчо, ще намериш, не са свършили, нежни и романтични, пленително груби, всякакви ги има :)Аз обаче ще си лупкам жени на основание взаимно привличане и удоволствие и някак си (разбира се, като приключа акта) ще се почудвам, що за тема е това, не обичат ли хората да им е хубаво, всъщност?!
16
3
 
5
 
! Отговори
mda преди 6 години
Всеки за себе си решава какъв да бъде и как да подходи. Любовта и секса наистина са различни неща, но ако има едното другото става много по-хубаво. Да изневеряваш означава да нямаш себеуважение, защото само ниското самочувствие може да те подтисне да се криеш какво точно искаш и да си го набавяш по-този начин.
15
3
 
10
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Само ***.и и тъпкачи.Не останаха мъже вече.:(
14
10
 
7
 
! Отговори
Кръшкач преди 6 години
Отдаде ли ми се случай не пропускам,винаги си искам! От 10 най-много две-три да ми откажат,а повечето са умници и бързо схващат за какво става въпрос.Удоволствието е взаимно,хубавите спомени траят дълго,човек трупа опит,самочувствие,набира височина и атакува като месершмит . по една две срещи е напълно достатъчно,после следващата бройка и тъй нататък!Едно уточнение: Излишни пари не пръскам,подаръци не купувам,вечери по скъпи ресторанти не предлагам!Всичко е от любов към спорта!
13
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво точно смятате за изневяра? Лично аз никога не пропускам да излънгъркам която и да е булка,особено щом дава чатлак! Що да не топне човек чушляка,още повече ако има желание и от отсрещната страна! ***,моври,женени,неженени,прошка няма-а-а-а!
12
11
 
6
 
! Отговори
Развратник преди 6 години
Любовта си е любов, сексът си е секс.Любов във къщи, щастие навън.
11
8
 
12
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи ето това не мога да разбера в изневеряващите и мъже и жени! Според мен сичките изневеряващи са пиндели при това големи! Епа след като мислиш, че можеш и искаш да изпонатаковаш сичко живо по света ми тогава що въобще се обвързваш!? Или ако вече си се обвързал и ти се е до.бало ми разведи се, раздели се и са лопай с които и където си искаш! Е затва тия дето изневеряват според мен са пиндели и големи страхливци при това! Сичкото друго казано от тях са прости и *** управдания!
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бащата на един мъж е развратник, то и синът ще е развратникк.Когато синът се хвали с похожденията на баща си - момичета, Бягайте!!!
9
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90% от мъжете изневеряват.Останалите 10% са *** и са гейове.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минало време... ха ха ха
7
4
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
Мен лично по този начин ме излъгаха много, ама много аморални личности в живота ми!Ха ха ха...
6
8
 
8
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
До АнонименДа не би пък тия с трудовите "успехи" не компенсират "сериозността" си с липсата на сексуални приключения :)))Човекът не е моногамен и обича да се забавлява.
5
6
 
11
 
! Отговори
Мъж преди 6 години
*** ни примамват! Точат се и ние мислейки си, че са красиви, падаме в капана им!