От дефекта – ефект! 35-годишен иска да е пенсионер

Сравняват поляка Павел с танцуващия милионер - Джанлука Ваки
22 яну 2018 20:33,
13
От дефекта – ефект! 35-годишен иска да е пенсионер
Снимка: Instagram

Докато едни дават мило и драго, за да свалят някоя и друга година, то 35-годишен бодибилдър харчи цяло състояние, за да изглежда двойно по-възрастен.

Полякът Павел Ладжак се грижи косата и брадата му постоянно да са бели в перфектния сребрист оттенък.

Хората обикновено мислят, че професионалния треньор Павел е пенсионер, но се оказва, че променената състарена визия е търсен ефект от здравеняка. Павел побелява твърде млад и решава да използва това, за да привлече повече последователи в Instagram.

Манията на поляка по фитнеса започва, когато той е едва на 16 години. Истинската му слава обаче идва, когато започва да боядисва косата си в бяло и да се стреми към изкуствено качване на възрастта.

Днес феновете му в социалната мрежа, които го наричат "Полския викинг", са повече от 340 хиляди. А красивата му съпруга Магда е във възторг от външния вид на мъжа до нея.

Много потребители сравняват Павел Ладжак с известния италиански милионер Джанлука Ваки, известен като "танцуващия милионер", който е на 49 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зоб, зоб- датс май джоб!
11
4
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Аз като прочетох, че е поляк и ми прилоша. Предпочитам да съм кекав, рахитичен и слабичък, но БЪЛГАРИН!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
спокоино мога да кажа на този *** че е болен мозак
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един познат не тренира, а е майстор по строежите- цял ден реди тухли и пляска варов разтвор и е доста добре, аз колкото и да кисна в спортната зала, няма как да навъртя 6-8 часа на ден. И затовя съм си кекав
8
1
 
14
 
! Отговори
социална роля преди 6 години
Искат да ни натресат социални роли на пола и всеки да се определя сам какъв пол има . А поляк се чувства пенсионер . Нищо нередно , докато не си поиска пенсията , хаха.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само, че реалността е следната, след като спре само за 6-8 месеца, ще изчезнат тия мускули, незнам организма е така направен, аз също съм тренирал яко, направих релеф и що годе добра визия, но за месец, два загубих доста мускулна маса, представям си за повече време. Трябва до живот да тренираш дори и по-слабо, но спреш ли, чао, губи се
6
4
 
8
 
! Отговори
bonto преди 6 години
Може тея дето плюват да кажат по колко последователи в Интаграм имат. Сигурно майка им и сестра им най-много от съжаление. Сега кажете, че това не Ви интересува и погледнете колко лайка имате у фейсбука днес.Човека изглежда добре, намерил е как да направи дефект в ефект и това е похвално! Откъде излязоха куршуми, батки, мутри. Явно такова ни е мисленето и ще си отсанеме в 90-те и това е.А че статията не носи никаква полезна информация това е така, но в този сайт 95% от статиите са такива.
5
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отврат!
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Колкото и да тренират големите батки,обаче да знаят,че пред куршума всички сме равни.""Да не се окаже,че някой е похабил 30 години да става здрав,а някой хилав с пищак в джоба да го гръмне като куче?"===Myтpeнcки разсъждения. Все едно ежедневно хората умрат да се бият, стрелят и това е единственото, за което си струва да мислиш. С нищо не си по-различен от батките, които описваш, освен че си хилав. А жените също търсят и такъв, който да има поне малко aкъл в главата. Затова сам ще си живееш.
3
4
 
6
 
! Отговори
Полякиня преди 6 години
Пусна се слух че другаря Сюлейман Демирел е починал !
2
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма новина за поредната батка с големи мускули!Научно е доказано,че про.ста.ке.сите харесват големи и яки батки, а умните девойки си харесват и слабички (и най-вече богатички).Колкото и да тренират големите батки,обаче да знаят,че пред куршума всички сме равни.А големите батки освен за пазачи (по модерному охранители),за друго не стават,ако нямат поне малко мозък в чуту.рите си.Да не се окаже,че някой е похабил 30 години да става здрав,а някой хилав с пищак в джоба да го гръмне като куче?
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се зоба