Проститутки: Благодарим ти, интернет!

Социалната мрежа била "нова ера" за най-древната професия
24 яну 2018 21:23, Надежда Йосифова
12
Проститутки: Благодарим ти, интернет!
Снимка: Pixabay

Британските проститутки са много благодарни на интернет, защото мрежата прави занаята им достъпен и безопасен, установиха учени, цитирани от портала Beyond the Gaze.

В платформата са публикувани резултатите от изследването на специалисти от университетите в Лестър и "Стратклайд" в Глазгоу. Било направено допитване сред 641 британски жрици на любовта.

Те определили развитието на интернет и социалните мрежи като "нова ера" в най-старата професия. Повечето от респондентките признали, че благодарение на световната мрежа техният занаят е станал по-безопасен. Случаите на насилие спрямо жриците на любовта от страна на клиентите са намалели няколко пъти.

Другият плюс се състоял в това, че проститутките са могли да съберат база-данни за клиентите и по-добре да се запознаят с техните предпочитания и наклонности, още преди да са ги посетили.

Третото преимущество било, че самите жрици на любовта по-лесно контактуват помежду си. Онлайн е по-лесно да разкриеш душата си или да потърсиш помощ при непредвидена ситуация.

Не на последно място проститутките печелят повече с навлизането на интернет технологиите. 10 % доверили, че благодарение на мрежата те са успели двукратно да повишат доходите си. Средно проститутките получават по 50 хиляди британски лири на година. Техни колежки, останали офлайн, печелят значително по-малко.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Регистрираш се в елмаз и всяка вечер си с различен мъж, жена от 20 годишни до колкото до пожелаеш. Женени, омъжени обвързани, с деца ергени, свободни жени, разведени, каквото ти душа пожелае. Отиваш правите си ке, фа, абсолютно не ангажиращо и дискретно.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хахаха верно е
4
3
 
23
 
! Отговори
ЛЯВАТА РЪКА преди 11 месеца
В НЕТА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПОРНО , ЧЕ ЗНАМ ЗА КВО СА ИЗОБЩО НУЖНИ ПРОСТИТУТКИ!!!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Проститутките от този сайт са най доволни от интернет и отворено общество.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимно 1

на дпс и дост
1
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Избирателките на ГРОБ.