Наш илюзионист впечатли Макао

Веселин Долмов-Арсен се качи на една сцена с най-добрите магове
Обновена: 26 яну 2018 12:36 | 25 яну 2018 20:40,
0
Наш илюзионист впечатли Макао
Снимка: Личен архив

Илюзионистът Веселин Долмов-Арсен успя да впечатли хора от различни точки на земното кълбо по време на шестмесечния си престой в азиатския Лас Вегас – Макао. Там българинът имаше честта да споделя сцената с едни от най-добрите магове в света, както и да се запознае лично с една от най-популярните певици в Китай – Чен Сиси.

"Запознах се на живо с най-добрите магьосници в света. Лично те ме научиха на много неща. Аз също успях да ги впечатля с мой фокус, успяхме да обменим опит.

По време на престоя си там заснех реклама с певицата Чен Сиси, която се появяваше по големи електронни билбордове, по телевизиите и във фериботите в Хонг Конг и Макао. Когато се разхождах хората ме разпознаваха и искаха да се снимат с мен, емоцията беше наистина голяма", споделя Арсен, учил занаята от Корли и Астор.

По време на престоя си Арсен посещава много забележителности, научава малко от езика и успява да опознае културата и начина на живот в Китай. Оказва се, че много от хората там са чували за България, като я свързват главно с киселото мляко, розите, Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

Любовта към магията варненецът носи от дете и успява да се реализира на сцената на голямата илюзия. Арсен има редица престижни награди и у нас, и в чужбина. Първото си отличие получава на фестивал в Солун, а последното му е от 2016 година, когато взима специална награда от IBM (international brotherhood of magicians) - най-голямото братство на магове в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари