Тези неща се случват само в порното

Добре е да ги знаете, за да предотвратите разочарования
26 яну 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
37
Тези неща се случват само в порното
Източник: pexels.com

Истинският секс няма нищо общо с порното. Понякога ни се иска двете неща да си приличат, друг път се опитваме да обясним на половинката, че това няма как да стане и героините във филмите за възрастни са достойни за "Оскар". И за да няма повече объркани, нека си го кажем в прав текст: това се случва само в порното!

1. Секс, който продължава над 30 минути

Порното определено не си пада по "бързия секс". Там актът се точи понякога дори часове. Наистина е нереално!

2. Всички винаги получават оргазъм

Даже в някои клипове жените получават по няколко! Сексът невинаги води до оргазъм и това е нормално. Понякога вагината ви просто "не е в настроение" и отказва да изпадне в екстаз. Важното е да се наслаждавате на самия секс.

3. Прекалено много драма, инцест

Във филмите за възрастни има безброй сюжети за разгонени втори бащи, чичовци, доведени братя и братовчеди, които сякаш дебнат от всеки ъгъл. А камшиците и боят сякаш са нещо нормално.

4. Без презервативи

В повечето порнофилми мъжете не ползват презервативи. Истината е, че ако не желаете бременност или някоя болест, предавана по полов път, винаги го опаковайте.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: илюзияСекс игрипорно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
38
 
17
 
! Отговори
Менку на 48 вдовец преди 6 години
Какви 30 минути... Ама я за толкова време немога да и сваля ботушето, а докат мана сутиено час... После не я ли мъндръцам два часа не си махам колано. Оти да се абим залудо.... Това го е писал май мойо комшио га беше на на петнайсе. И тогава оправях гаджетата му оти он много бързаше....
3
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Секс за 30 минути има ... Просто омръзва бързо.А това е презервативите е мнооооого общо казано.
2
2
 
40
 
! Отговори
Kire преди 6 години
Напротив! Вкъщи е така както си го направиш, вкл. и като в порно филм, ако ти харесва. Просто някои харесват да си говорят, но други харесват Роко.😋
1
9
 
83
 
! Отговори
43303 преди 6 години
Защо се кълчите с неразбираеми думички? "Инцест" - българската дума е кръвосмешение. Да, това се пропагандира като прояваа на любовта. Да, това е една от проявите на социалния пол. Поне говорете на български.