Какво ви депресира според зодията?

Различни са нещата, които потискат всяка зодия
27 яну 2018 22:00, Анна Дантева
8
Какво ви депресира според зодията?
Източник: pexels.com

Животът невинаги е цветя и рози, но ако знаете кое е онова, което в най-голяма степен ви притеснява, вероятността да се справите с трудностите е значително по-голяма и животът става по-лесен. Когато представа ви за света е реалистична, се предпазвате от разочарования.

Въпреки това, трудностите съществуват, а те не са едни и същи за всички хора. Така например, за един човек идеята да си остане вкъщи и да не прави нищо, може да се изглежда като нещо ужасяващо, докато за друг това може да е начин за качествена почивка и възстановяване. 

Това, което може да ви натовари и депресира, има връзка и със зодиакалния знак. 

Какво депресира всяка зодия?

Овен

Това, което подтиска представителите на тази зодия, е да бъдат пренебрегвани. Тези хора са много експресивни и ако вниманието на околните не е насочено към тях, те може да изпаднат в депресия. За тях е много важно да получат одобрение от останалите. 

Телец

Застой. Телците са склонни да остават за дълго в комфортни за тях ситуации, които в крайна сметка ги отегчават. Те много добре знаят, че когато останат в застой по-дълго, не им се отразява добре, но въпреки това го правят. Липса на движение, спиране на прогреса - това са нещата, които депресират Телците.

Близнаци

Разбитото сърце. Истина е, че всички се чувстваме депресирани, когато сърцето ни е разбито, но Близнаците много трудно го преодоляват. Те ще носят болката от предателството и изгубената любов цял живот. Дори и да се усмихват, по този начин те се опитват да прикрият болката си. 

Останалата част от материала четете на Tialoto.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
абсл преди 9 месеца
До ТОТО

Възможно е да има Лъвове, които казват "извинявай" и "благодаря", но аз не ги познавам.
6
0
 
3
 
! Отговори
ТОТО преди 9 месеца
Овенът го депресира да го нариташ и да му кажеш, че вече не го обичаш и не ти е нужен. Иначе, ако той те изостави, в неговите очи това е даже благородно, но ако другите му причинят същите неща, които той прави, е те това е вече голямо престъпение към цялото човечество.
А Лъвът пък чака да му се молиш, макар, че той е сгазил лука :)
5
4
 
19
 
! Отговори
португал преди 9 месеца
Мен ме депресира самодоволната мутра на Суджука само като го видя и получавам психично разстройство.Депресира ме и това че стоя още тук вместо да си грабна багажа и да замина за Ирландия за нов живот може би.Но един ден шайбата ми ще избие и ще си купя билет за най-ранния като дата директен полет на Раян ер и няма връщане на зад пък да става каквото ще.
4
0
 
13
 
! Отговори
б преди 9 месеца
Майната им на предателите.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рибите. Обичат света да се върти около тях. Много са досадни.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рибата ако я отблъснеш си навлича гнева и злобата и. Много обичат да са център на внимание.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вярно ли? Интересно. 1000000човека са зодия Рак ♋ и чак... депресия.