Какъв е рейтингът на мъжете в женските очи според зодията?

Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни
27 яну 2018 13:56, Екип на Tialoto.bg
5
Какъв е рейтингът на мъжете в женските очи според зодията?
Източник: reuters

Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни. Но има и интересни нюанси по отношение на любовта.

Вече ви представихме кои жени според зодиакалния им знак са най-привлекателни за мъжете. Време е да ви представим класацията на сп. Elle и за силния пол. Кои са най-желаните любовници и съпрузи?

12 място – Риби

С такъв партньор винаги трябва да маневрирате. Той има практически ум, но във връзка той майсторски претендира, че не разбира какво става. Или крие главата си в пясъка като щраус. Непримиримите мъжки Риби, без да го забелязват, могат да привлекат жените с това качество. Ако той е привлякъл интереса ви, ще трябва да го покажете сравнително ясно, но без натиск и провокация – в противен случай такъв човек просто ще се изплъзне, както го прави във всяка напрегната ситуация.

11 място – Близнаци

Много мъже от тази зодия се нуждаят от грижовна „мама“. Готови ли сте да поемете тази роля? Ако отговорът е „да“, ще ви трябва безкрайно търпение, много духовна сила и постоянна готовност да подкрепяте и насърчавате партньора си, за да укрепите самочувствието му. В допълнение, по отношение на взаимоотношенията, той често се държи като котка – мъжът Близнаци обича топлината на дома, но няма да се откаже от личната свобода и предпочита да излиза навън сам.

10 място – Водолей

Елементът на този знак е въздух, така че Водолеят често опитва да избегне обещания и изобщо всяка силна привързаност. Той е обременен със семейни отговорности, не желае да принадлежи на никого. За да спечелите вниманието му ще трябва да го изненадате с нещо, да го изненадвате, да го изненадвате. И ако вече сте във връзка, бъдете готови да се забавлявате постоянно, да се грижите и в същото време да бъдете независими. С една дума, постоянно променящи се роли на приятел, любовница и мъдър съветник. Готови ли сте? Знайте едно – няма да е скучно.

9 място – Телец

Ако мъжът Телец беше десерт, тогава шоколадовият мус щеше да е на чинията ти. Той има луд чар, чувства се добре с жените и знае как да общува с тях. С една дума той би могъл да се превърне в идеален кандидат за ролята на любим герой. Ако не загуби смелост, когато става дума за формализиране на отношенията. От друга страна, ако вече сте двойка, той със сигурност вече е показал, че се страхува, че ще бъде изоставен. Също така си заслужава да се има предвид, че Телецът мрази да променя навиците си – затова бъдете готови да покажете максимална гъвкавост и да не изгубите търпение.

8 място – Дева

Романтичен по душа, той умее да ухажва по правилата и това е красиво. Мъжът Дева се нуждае от умна, приятна жена с прагматичен характер – точно като себе си. Той се стреми да изгради стабилен дом, в неговия свят всичко трябва да бъде надеждно, рационално, целенасочено и удобно. Ако току-що започвате връзка с такъв човек, най-важното е да разберете ясно какво точно искате от него. Ако се омъжите за Дева най-вероятно е завинаги.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Червен Би-третополов преди 6 години
До Space XМелания я пляска Бай Дончо, а Путин си избра Медведев да може да се менкат :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3
3
 
8
 
! Отговори
Търпеливо прочетох преди 6 години
Някои от описанията напомнят на характерите на мъже от съответните зодии, които познавам.Изуми ме описанието на Везни. 100% покрива впечатленията ми от възрастен господин, когото познавах от предучилищната си възраст допреди няколко години, когато този човек почина. Дай Боже такъв съпруг на всяка свястна жена!Познавам обаче двама мои връстници, също Везни.И двамата завършили специалности, в областта на които бащите им са професори. На дай Боже да налетиш на такива *** - егоисти и тепегьози!
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Природния талант да поддържа себе си в добре балансирано състояние прави лоша шега на мъжете везни.Ако има повечко планети във въздушни знаци - отиде, та се не видя! освен, ако партньорката му не е същия тип.Един такъв, за когото искаха да ме женят, го ожениха за момиче Рак. Отгледа му две хубави деца ... Той вървеше две крачки пред нея, докато тя тикаше количка и водеше едното за ръка.Пази Боже от прехвалено сирене!
1
10
 
9
 
! Отговори
Space X преди 6 години
Така е. Коя жена ще откаже на Путин. Само да щракне с пръст и Мелания ще падне на колене прд него с отворена уста и ръцете отзад.

Спонсорирани публикации