Кои са най-мекушавите зодии?

Те лесно се поддават на чуждото влияние
31 яну 2018 22:43,
17
Кои са най-мекушавите зодии?
Снимка: pexels.com

Не е приятно да ви се носи славата на човек, който лесно може да се манипулира, нали? Когато хората смятат, че някой е мекушав, те се възползват. Тя вярват, че лесно ще се огънете и ще направите онова, което те искат, загърбвайки собствените си желания. 

А това не е никак добре – не са останалите, а за самите вас. Всъщност, ако сте някоя от тези зодии, има много голяма вероятност често да се сблъсквате с подобен сценарий, като самите вие сте в неизгодната позиция. 

Ето и кои са знаците в зодиака, които се поддават най-лесно.

Везни

Когато се опитват да бъдат възможно най-мили, за да избегнат конфронтация, в крайна сметка в повечето случаи се съгласяват с останалите, за да им угодят. Понякога правят това, само за да накарат другите да замълчат. 

Везните са хората, които се поддават най-лесно.

Кои са останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Риби преди 6 години
До АниПонякога Сулю и Пулю са много прави. Риба трудно се лови, нали!
6
4
 
6
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
За Везните е вярно всичко за съжаление, както и за Стрелците, но Рибите само се правят на мекушави.Всъщност са много силни и се превръщат в акули, но за целта някой трябва доста да ги е настъпил по опашката. Рибите са просто много търпеливи, което е недостатък, защото хората свикват да получават от тях, без да дават в замяна и след като това спре и Рибата си вдигне чукалата, хората ги набеждават за лоши.А на Рибата просто й е писнало да й пиете енергията и да я използвате, тарикати!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анонимин 7, то цялата "астрология" в тоя сайт е едно голямо и погрешно обобщение. Всъщност няма нищо общо с астрологията. Просто запълване на страници с нещо писано. Не се коси за глупости.
4
6
 
2
 
! Отговори
Ани преди 6 години
До АнонименРазбирам..радвам се за вас. Това не променя факта, че съм разочарована от една риба...или може би просто един човек. А, това за общия знаменател- ще се опитам, но не обещавам :-)
3
12
 
16
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Не знам дали са мекушави рибите, но знам със сигурност че нямат собствено мнение! Слушат какво казва мама, какво мислят приятелите, кой какво бил казал- дори сулю и пулю, вместо да действат мъжки! Те са ми голямо разочарование за съжаление!
2
1
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Които са меки и шават...
1
3
 
9
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
По-важното е, коя най твърдошава