Курорт само за жени отваря врати във Финландия

В "Супер Тя" няма да бъдат допускани мъже
5 фев 2018 15:42,
33
Курорт само за жени отваря врати във Финландия
Снимка: Pixabay

На остров край Финландия ще се появи курортът "Супер Тя", в който ще могат да летуват единствено представителки на нежния пол и в него няма да бъдат допускани мъже, съобщава в. "Ню Йорк пост".

Почивният комплекс ще види бял свят през месец юни. Идеята за създаването му хрумнала на Кристин Рот. Самата тя е свидетелка как дамите реагират на мъжкото присъствие по време на летуване. Обикновено се суетят и губят време, за да се разкрасяват, което им пречи да се съсредоточат върху релакса си.

Според Кристин комплексът изцяло ще бъде "женско царство", което ще е фактор атмосферата в него да е много по-непретенциозна и релаксираща за дамите.

Курортът "Супер Тя" ще бъде разположен на малък остров, разположен край бреговете на Финландия. Кристина лично ще проучва кандидатките, за да реши дали ще се впишат в местната обстановка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Росен Пл. преди 6 години
Място само като за мен. Ето къде ще си почивам подобаващо след тежкото ми прецедентстване. Дано да намеря съмишленички, мижитурки като мен с които да плюваме Путин и Русия.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върху нощните шкафчета посетителките ще открият луксозно издание на "Кодекса на Паяжасалите стари чанти: 999 начина да останете стара мома", а в чекмеджето - прясна цяла краставица и бял вазелин. От хотела ви желаят приятен престой.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А турци?
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали има мъжка организация ,за да вземе да протестира за нарушени права! Както разни феминиски организации напиращи ,да влезат в мъжката монашеска автономия на,Света Гора" Гърция.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НякойТова си е чиста форма на дискриминация!
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
набират ли персонал,искам да съм спасител или чистач на басейни
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се дали да плача или да се смея!
26
1
 
12
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
Обслужващият персонал ще е нает по програмата за интеграция на сирийски ядрени инженери.
25
0
 
17
 
! Отговори
ХИХИ преди 6 години
Само да питам автора - ТАЯ СНИМКА ОТ КОЯ ЧАСТ НА ФИНЛАДИЯ Е?
24
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балканския селянин научи нова думичка "***" или в превод "пол" и в момента го ползва както му хареса нищо, че няма никакъв смисъл. Балканска пародия.
23
3
 
7
 
! Отговори
Европейка преди 6 години
Джендърките лека полека въвеждат шериата.В Германия на Нова година отделиха зони за жени,сега във Финландия курорт за жени,после магазини,ресторанти и накрая-хайде бурката.Къде са демокрацията,свободата,толерантността,европейските ценности,май ги забравихме,а?
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха че там лятото през нощта температурите са минусови и вали и е студено и кално през деня само август в хубаво времето там. Така че малко ще работят на загуба. След като от цяла година само един месец става за курорт а понякога и само две седмици лято се събира. Кой пък ще ходи баш там на курорт
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ще се допускат ли би-полярни транс-*** от 3,14 пол , които са вегани, искат да лежат в тарелка и да спасят бездомните кучета от глобалното затопляне?
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз чуствам, че съм жена, дали ще ме пуснат в тоя курорт.
19
1
 
21
 
! Отговори
Гошко преди 6 години
Това е дискриминация по полов признак! Глоба и затвор за тая!
18
11
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
До АнонименЧе те са си направили вече. В Англия, както писах по-долу съществуват от край време такива и това се приема за нормално. А аз например се чувствам засегната като жена затова, че не ме допускат заради пола ми да влизам зад олтара на църква все едно, че не съм християнка. Тоест, поставят ме по-долу, смятат ме за нечиста. Същата работа и със Света Гора, все едно не съм българка, това поставя жените като втора категория.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амче кой ще плаща? Успелите жени не търсят самота, а развлечения. Останалите някой с пари. Или ще е нещо като съвременен манастир, където да изпратиш жената за известно време, а ти самия да си починеш подобаващо.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не е дискриминацияПитам понеже мъжете, ако си направят подобен курорт ще наскачат какви ли не да хулят мъжете и да ги обвиняват в дискриминация.
15
14
 
4
 
! Отговори
Не е дискриминация преди 6 години
И сега в Англия има клубове само за мъже и жени не се допускат. Това дискриминация ли е? Зад олтара на църквите също не се допускат жени, това дискриминация ли е? В българския манастир Света Гора не се допускат жени, това дискриминация ли е? Да питам ли дали се допускат третополови на всичките тези места? Това мачкане на бялата хетеросексуална жена ли е? Хайде стига с това мачкане на бели хетеросексуални мъже. Мачкат ги, защото те допускат това. Като сте мъже, не го допускайте, иначе - да ви мач
14
1
 
5
 
! Отговори
Джендър преди 6 години
Доколкото знам, в Холандия по-важен е джендърът, а не полът. Тоест никой не трябва да бъде ограничен да почива там. Всеки, който декларира, че не е с *** мъж ще бъде допускан, независимо какво има в гащите си. В края на краищата Холандия и разкрепостена страна и половите атрибути нямат никакво значение.