Из многобройните дупки на Ню Йорк: Дръвчета, храсти, цветенца

Мъж намери иновативно решение на проблема с улиците в града
7 фев 2018 21:30, Боряна Павлова
32

Хрумвало ли ви е понякога, че от дупките по родните улици може да израсте цяла нива?

Не сме единствени с този проблем, далеч по-големият и многолюден Ню Йорк има същия проблем.

Властите на града разкритикуваха мъж, който засажда цветя, малки дръвчета и храсти в многобройните улици на града.

Коби Пърсин публикува видео, на което показва как запълва дупките в Ню Йорк с почва и залесява. Мъжът каза, че е планирал номера, след като е спукал гумата на велосипеда си, натъквайки се на дупка, пише БТА.

Представителите на министерството на транспорта казаха, че не са очаровани от постъпката на Пърсин.

"Освен че поставя себе си в опасна ситуация, залесяването на дръвчета излага и другите хора на пътя на опасност", пише в официално изявление.


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ако приемем почина и засаждаме теменужки по надупчените ни пътища, ще живеем сред дъъълги паркове и чист въздух. у нас - дупки да искаш ! ама ще имаме ли достатъчно посадъчен материал?
26
0
 
2
 
! Отговори
"-" преди 8 месеца
Че, то ние ще озеленим Бг ако започнем да прилагаме този почин на борба с дупките по пътищата!
-:)))))
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дупките в Ню Йорк са основно от студеното време и огромното количество сол което се хвърля по улиците. Тука хвърлят сол и преди да е започнало да вали. На юг където няма зима пътищата са прекрасни.
24
1
 
3
 
! Отговори
24 преди 8 месеца
Скоро ще им пратим Тиквата за кмет и ще ги оправи :)
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки ден РЕВЕТЕ, че в България винетката била много скъпа и имало дупки по пътищата, а сега какво ще кажете ?????? В Ню Йорк дупки!!!!!
22
1
 
8
 
! Отговори
Да живее Истината преди 8 месеца
Нима това е вярно ?! Как може в САЩ да има минуси ,кво пишете бе хора,сега всички американофилчета ще ореват "мегдана" ,вие им развалихте деня с това че имат дупки по пътищата . Ей хора ,па не мислите за тези американофилченца .
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
УжасТ!
20
0
 
12
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
В САЩ не се строи нова инфраструктура отдавна,а старата се поддържа лошо.Държавна работа.Само че частниците не искат да се занимават с такъв бизнес!Защо ли?
Китай е на другия полюс-там за година се строи повече,отколкото в САЩ за 20.И всичко е държавно,но изпълнителите са държавно-частни(по китайски).В Китай също има корупция и то сериозна,ама уловените не ги пенсионират с огромни бонуси,а заминават в затвора,че и на бесилото!
19
0
 
6
 
! Отговори
хаха преди 8 месеца
Яко :))
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И пича готин и идеята е супер!!! :) :) :)
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много е креативен пича,супер идея,сега със сигурност ще се обърне внимание на дупките!
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен

А като се събудиш,отвити ли са ти краката?Виж и под одеала си може да откриеш някой комунист,хахахаааааааа!А може и под леглото ти да се е наврял,хихи!
15
2
 
10
 
! Отговори
иванчо преди 8 месеца
Ню Йорк е известен с недобрите пътища.Причината е не немарливост а огромен трафик и супер големи камиони и тежковози в самия град. Много горещо лято и студена зима. След големите студове наскоро зейнаха много дупки и не могат да им насмогнат. Постоянно се пълнят дупките и се преасфалтират улици, разширяват се магистрали, ремонтират се мостове, тунели. Строят се и нови. И там се краде и надценява, но поне се върши и работа.
14
8
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 8 месеца
Така е, при другаря Тръм е така, при другаря Обама не беше така.
13
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Проблемът на американицте сега е, че имат много комунисти и пътищата са държавани, като при комунизма, а както всички знаем държавата е лош собственик. Ако САЩ искат да се оправят и да имат добри пътища трябва да се изчистат от комунистите и да приватизират всички пътища, пътищата да преминат в частни ръце и да се поемат от отговорни частни собственици, само тогава САЩ може да се оправат и да имат добри пътища.
12
2
 
3
 
! Отговори
А бе преди 8 месеца
До Анонимен
Да не си на китайска дрога?К'ви комунисти в Ню Йорк?Кметът е парче демократ,жена му *** и черните там ги е хванала яко демокрацията,ха-ха.
11
1
 
4
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Поддръжката на инфраструктурата в САЩ е проблем,да не говорим,че нова отдавна не е изграждана.Може би защото е държавна собственост?Ма да не им берем кахъра-наши си дупки имаме в изобилие....
10
0
 
5
 
! Отговори
Американ преди 8 месеца
До Анонимен(9)
Абе и тука все пари нямали за дупките... Ама ако си счупиш колата може да ги осъдиш, ако дупката не е маркирана..май застрахователите се занимават с това..
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Идеята колкото и да е свежа и интересна е контрапродуктивна. Тези растения съвсем ще разбият структората, особено ако се задържат известно време и пуснат корени. От тази гледна точна органите са прави да са недоволни. Има си бюджет, който трябва да се изпълнява за съжаление. Не мисля, че има администрация, която би искала да има дупки по пътищата - България е доказателство, че със запълване на дупки три мандата може да изкараш като водеща партия в парламента..
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Американски гербаджия, това кърти :)