Духовността е в кръвта на тези зодии

Не обичат повърхностните неща
8 фев 2018 20:40,
6
Духовността е в кръвта на тези зодии
Източник: pexels.com

За духовните хора основната цел в живота е да бъдат любезни и внимателни не само към самите себе си, но и към останалите. Те са изключително загрижени за земята и всички нейни обитатели, тъй като добре знаят, че всички ние сме едно и уважават това единство.

Между духовността и астрологията има връзка. Всички зодиакални знаци са духовни в някаква степен, дори някои да проявяват недоверие или скептицизъм към традиционната религия или философия. Всеки вярва в нещо.

Кои обаче са най-духовните сред тях? 

Скорпион

Представителите на тази зодия на пръв поглед изглеждат огнени и страстни, но това само прикрива тяхната чувствителност и духовност. Докато се наслаждават на своята самота на моменти, те знаят, че никога не са сами и са част от нещо по-голямо.

Скорпионите са склонни да се доверяват на собствената интуицията си и да действат според нея. Те без страх могат да изразят чувствата си, тъй като са самоосъзнати и уверени.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Айуана преди 5 години
Да да добре в другата статия беше точно наопаки бегай от тука.
6
0
 
2
 
! Отговори
)( преди 6 години
До КойчоТова е защото днес по публикацията е работила Анна Дантева.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скорпион и Духовно са оксиморон.Как изобщо можахте да публикувате такава глупост!?Или не познавате същността на Скорпиона, или не познавате значението на думата "духовно".
4
3
 
4
 
! Отговори
до скорпиона преди 6 години
До ИстинскиСпоред мен не си много в час с тея приказки и сатурновци, НО всичко е точно!
3
9
 
1
 
! Отговори
Истински преди 6 години
Да, лъжи! лъжи въобще от измислените зодии! Не може да кажете че всички така наречени скорпиони са отмъстителни манипулатори, лъжци и темподобни.. няма как да е така или ще кажете в друг дом се намирал сатурн или кой есцедент бил.. :) Няма истина ако я търсите в астрологията защото е един умел измамик и фалшива наука, дори и че е древна.. дело на дявола! 100% Сатурн или плутон не са създатели на човека и от тях абсолютно нищо не ни зависи..
2
1
 
13
 
! Отговори
ужилен преди 6 години
Скорпиона е толкова "ДУХовен", че основното му занимание е да тормози хората около себе си, да жили с жилото си, да настройва хората и да изкарва и бялото- черно....не ми го рекламирйте въобще
1
4
 
11
 
! Отговори
Койчо преди 6 години
Ама моля ви се, не пишете такива лъжи! Какъв ти духовен скорпион???Скорпиона е един отмастътелен манипуатор, извъртачи лъжец! Това е скорпиона и всички го знаят вече, да не говорим, че до вчера пишете едно, а днес обръщате палачинката!