84-годишен италианец – обвинен в сексуален тормоз

Той не могъл да преживее отхвърлянето от своята любовница на същата възраст
10 фев 2018 23:00,
17
84-годишен италианец – обвинен в сексуален тормоз
Снимка: visualhunt.com

Полицията в италианския град Чекина е "по петите" на 84-годишен дядо, обвинен в сексуален тормоз от своята любовница на същата възраст, предаде Франс прес, цитира БТА.

Вдовецът, чието име не се съобщава, от години поддържал връзка с изгората си. Когато обаче тя решила да сложи край на отношенията им, отхвърленият Ромео започнал да я причаква пред дома й. Стигнало се дотам, че преследваната жена трябвало да се приютява при децата си.

Отритнатият любовник не се ограничил само да дебне възрастната дама. През януари дядото излял бидон със запалителна течност пред апартамента й и запалил входната врата. За щастие, жената не била у дома. 

След направено разследване полицаите са предали случая на прокуратурата, след като предвидливо са конфискували две пушки и боеприпаси, собственост на възрастния натрапник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 84 години няма как да я тормози сексуално. Психически може да се каже но не и сексуален тормоз. С каво ще я тормози сексуално с език ли? Че то има млади хора които немогат да вдигат самолета та този на 84 години ли ще го вдигне самолето?
15
1
 
13
 
! Отговори
дядо шишарко преди 6 години
Това, което е правил дядото е психически тормоз. Да не и е налитал да я плющи та да е сексуален.
14
1
 
18
 
! Отговори
маларт преди 6 години
Коментар 11 го е обяснил как става. Този италианец нещо е сбъркал жената. А иначе има доста такива възрастни италианци, които се искат секс от домашните помощници и са в състояние да го правят. Българите от пушене, пиене и ядене на *** или са вече с памперси, умрели са им мераците или са отдавна в гроба
13
3
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Дедото е с деменция. Прдставил си е ,че той е на 25 г а бабето е моме на 19 г. и за това е влезъл в тоя филм.Припомнил си е какво е правил преди 60 години.
12
1
 
24
 
! Отговори
И аз искам на 84 преди 6 години
А дано всеки му на 84.....това си е направо за похвала....браво дедо....
11
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този дядо не е ли чул,че в Итаия се подвизават българки,да си вземе една по-млада от италиаката!Ще остане много доволен ,а и по-евтино ще му излезе!
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че е тормоз, тормоз е, но едва ли е сексуален ;)))
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За глупоста човешка възраста не е пречка...
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми така де, прав е човека, защо го отхвърля на тия години.
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успокой се бре Дидо, и за теб ще се намери някой кафяв муслим да те ощастливи.
6
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкуфел старец. Вместо да се занимава с дъртата вещица само за 3 евра може да има всяка българка в Италия.
5
8
 
30
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Пишете глупости в коментарите, ама уви Илюминатските елити лека-полека постигат целта си-пълно възпиране на естественото възпроизводство на бялата раса и християните! Повелята на Брюкселските им слуги скоро ще бъде всеки бял мъж християнин да получава криминални обвинения в сексуален тормоз всеки път щом получи ерeкция! Модерен инструмент за унищожаване на бялата раса - измислените обвинения в сексуален тормоз! Виж, като някой кафяв мюсюлманин изнасили бяло момиче, това са културни особености!!
4
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Палавия дядо назобен с виагра не се предава,гони старата мома до дупка.За мерака граници няма,учете се от дядото ***.Пардон вие налитате на мъжко при толкова красавици.
3
6
 
20
 
! Отговори
Не е уточнено преди 6 години
Защо възрастната дама е пожелала да сложи край на връзката?Да не е срещнала друг?Или поради някаква причина се е разочаровала от досегашния си любим?Или просто вече няма сили за подобен род гимнастика?Или причината е друга?
2
11
 
22
 
! Отговори
Защо се чудят? преди 6 години
Нали е казано, че "На война и в любовта всичко е позволено!"Дядото се бори за любовта си! Някой да обясни това на бабката.
1
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена на 80 трябва да е доволна че се намира мъж дето я иска за секс.