Жена без мъж – по-щастлива от мъж без нежна половинка

Така жените разполагат с повече време за себе си
11 фев 2018 18:46,
217
Жена без мъж – по-щастлива от мъж без нежна половинка
Снимка: архив Reuters

Празникът на влюбените Свети Валентин наближава. Най-романтичният ден в годината със сигурност не е по сърце на необвързаните хора.

Резултатите от ново проучване обаче показват, че жените по-добре понасят липсата на партньор, за разлика от мъжете, пише в. "Дейли стар".

Според всеобщото схващане за дамите е по-стресиращо да са самотни и да търсят нов мъж в живота, отколкото за представителите на силния пол.

Допитването на маркетинговата фирма "Минтел" обаче показва, че 61 процента от необвързаните жени се чувстват напълно доволни от положението си, а внушителните 75 процента дори не си правят труда да си търсят партньор.

Мъжете, които не се измъчват от липсата на нежна половинка, са под 50 процента, а 65 процента признават, че са загърбили търсенето на нова любов.

Експертите допускат, че необвързаните жени се чувстват по-щастливи, защото разполагат с повече време за себе си. Смята се също, че за някои представителки на нежния пол връзките са натоварващи, тъй като влагат повече усилия в тях от мъжете.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
10
 
19
 
! Отговори
До 90 Армен преди 6 години
И за какво и е на жената да ражда на 23-24 години, защото й бил пика ? Нали ще стане на 30+ и щяла да се спихне, а има конкуренция ? И тогава изоставена с деца. А уж търсехте интелекта в жената ?! Религията на всички мъже е исляма, защото считат жената за парче месо със срок на годност около 30 години. Тези, които го изповядват поне не са лицемери като вас. Вие на какви се преструвате ?!
74
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 90Не ни съжалявай нас жените - за всеки влак си има пътници и мъжкото внимание не намалява особено с напредването на годините.Инче дали ще си избереш строен готин младеж или пък вчичосан 30 + годиншен плешив мъж с шкембе е въпрос на избор :))))
73
0
 
25
 
! Отговори
Той беше прав преди 6 години
Най-голямото щастие е да бъдеш с най-близките си хора. Казано е - и в радост и скърби, и в богатство и в бедност, и в добро и в зло, докато смъртта Ви раздели. Това днес е изключително рядко срещано. Защото хората гледат само физическото. Но то се изчерпва в един момент. И когато я няма духовната връзка в семействата(между мъжа и жената), отношенията им рухват. И децата страдат. И това страдание се отразява негативно на живота им впоследствие.
72
0
 
22
 
! Отговори
Той беше прав преди 6 години
Никой не се интересува от духовната страна на нещата. Значение има само материалното. Отношението на властта по този въпрос е повече от показателно - в частният сектор разните ми ти секретари и айти специалисти взимат повече пари от един учител, един лекар, един пожарникар, един военен... Това естествено ли е? Не е, и никога няма да бъде в моите очи. Така е в отношенията между хората - приятелството и любовта между мъжа и жената отсъстват. Отново се гледа само физическото - секс, пари, външенвид
71
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не усещате ли как ви литкат, като ви обясняват колко е гот да си сам, независим, щастлиФт, и "модерен". Тва дяца, семейство - то е за "селяните" и мигрантите. Сега е добре да си *** - направо ставаш национално богатство. Но утре като се събудиш някъде на около 50-60, изтървал всички влакове, без шанс за деца, самотен и забравен от всички... Не се връзвайте на промиването на мозъци. Всичко извън считаното за нормално е кофти. Хилядолетния човешки опит го доказва.
70
25
 
15
 
! Отговори
Армен преди 6 години
Мъжът след 30 започват да го харесват повече, расте кариерно, затова мъже, които се женят преди 30 за мен са ***. На жената пика й е 23-24. Желана е много, и може да роди лесно. След 30 я обзема паника. Не й остава много време, има млади, по-свежи конкурентки и тя се спихва от ден на ден. Така че, мъже не бързайте за никъде. Избягвайте тези в пика, оставете ги за след 6-7 годинки. Да се радват там. Техният пик е много кратък, чак ги съжалявам, доста са ощетени.
69
6
 
32
 
! Отговори
Той беше прав преди 6 години
Мнозинството от младите жени нито чистят, нито готвят, а някои даже нямат елементарна хигиена. Мнозинството от младите мъже не умеят да поемат никакви отговорности. А общото между мнозинството млади е, че нямат никаква ценностна система. Как може да се очаква, че такива хора ще изградят задълбочени връзки и ще възпитават едно дете? Светът дърпа напред в материален аспект, но в морален такъв пропадаме рязко. Европейската цивилизация загива бавно, но сигурно. На нейно място идат люде...
68
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имам доста колеги от мъжки пол. Достатъчно е да ги чуеш как коментират жените си. Все едно, че коментират домашната си прислуга"Дрън-дрън. Това да слушаш такива коментари е все едно да си свидетел на разговори между рибари за улова. Истината е доста по-различна.
67
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37?И кога им изтича срока на годниост според теб?! Да знам кога да почвам да се чувствам ужасни нещастна не за друго...;)
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 38 до 48/Атакист/С такава като мен ти нямаш шанс да се обвържеш, просто защото аз не се занимавам с такива като теб драги. Като ти чета глупостите и ти виждам ника шанса ти е нулев, дори да беше последния мъж на земята.
65
13
 
5
 
! Отговори
от мен преди 6 години
Бу..наците умират сами, некадърните при мама и тате,а нормалните си търсят душевно равновесие по двойки.
64
17
 
12
 
! Отговори
Emir преди 6 години
Проблемът не е в половете, а в изкуствено насадената от медии, сериали и пр. разбирания. В сериалите, с които ви промиват масово жените се събират да курвеят, а мъжете са ***. Това е нормата и всеки си мисли, че отсрещния не струва и той/тя заслужава повече. Накрая и двете страни са нещастни. Борбата е за парите, а жените се самоизяждат и мъжете тормозят от злоба и завист, работа, кариера, не остава време за деца. Накрая Исляма ще сложи ред в главите ви. Сигурно е.
63
4
 
16
 
! Отговори
Джендо преди 6 години
Само да попитам, а мъж без мъж, как е?
62
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 76Ами такова е нивото на повечето мъже,но всичко е взаимно. Повечето мъже не са стока и повечето жени също. Наистина повечето мъже коментират жените с вулгарности,но и жена без интелект не мога да я приема за нещо повече от парче месо.
61
16
 
17
 
! Отговори
37 год. девстевен преди 6 години
А стига бе жените влагали били повече. Сам си готвя сам си пера, какво ще ми вложи една жена което да не мога сам. Влагането се прави от мъжа във влагалището, бре хора. Но когато жената почне да ти пили на главата, тогава може да се каже че влага думи в мислите на мъжа и да го обработва. Жените сега са по-нещастни от всякога особено като им изтече срока на годност.
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Emire, за харемите що нищо не казваш. 73, нищо не ти се разбира, не се напъвай
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът не е в яденето на свинско, а в отношението им към жените. Възприемат ги само като сексуален обект, а не като хора.
58
8
 
12
 
! Отговори
Emir преди 6 години
Преписвате простащината на някои български мъже на измислена от вас ориенталщина и че било видяно от нас. Аз живях в Турция и съм етн. турчин. Да, там жената пере, готви, но много малко, около 15 % от жените работят, а за хрантутници-мъже не става и дума. Жената там е много взискателна към външния вид и финансите на мъжа. За него е чест да си я гледа, заедно с децата. Така че, спрете да пишете за турския съпруг без да имате хал хабер. Там жената е мъжката чест и се пази много.
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СвинаряВиж, в Исляма, правилото е, че си прогресивно по-религиозен, според броя другите ислямисти. Ако няма, то няма нужда, да си религиозен. Я ела, да видиш, като са по самички, какво тъпчене и пиене става. Един ми викаше - "Да *** прости Алаха, ама туй свинскуту много хубуу", след което удари една черта в банят и ме попита "Абе, я кажи, къде може жена да си намеря за таз вечер".
56
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 68Живееш в страна, в която една не малка част от мъжете, наричат жените "п***и". Виж, ако жена опреличи един мъж на "х**", тоест, само сексуален и ненужен иначе обект, веднага се почва с претенциите и се сипят още повече обиди.