Тръмп седна върху тоалетна чиния на маскарад

Карнавалът в Португалия е известен с политическата си сатира
12 фев 2018 19:40,
10

Снимка: Reuters

Известен с политическата си сатира, карнавалът в португалския град Тореш Ведраш, събра хиляди по улиците въпреки дъждовното време вчера. Участниците представиха известни политици, футболисти и личности от шоубизнеса.

Сред тях бяха американският президент Доналд Тръмп и севернокорейския лидер Ким Чен Ун, руският държавен глава Владимир Путин... И тъй като темата на карнавала тази година е "Течения и океани", главите на Путин и Ким Чен-ун бяха прикрепени към тела акули, които държат вилици и ножове.

В центъра на града е поставена скулптурна група с лика Ангела Меркел като русалка. Доналд Тръмп също е показан във вид на акула, уловена от Нептун. На една от платформите американският президент седи върху тоалетна чиния с формата на Земята. Зад него е ядосаният Ким Чен Ун с ракета в ръка.

Футболистите Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Неймар също са част от маскарада, който ще продължи 5 дни, а организаторите очакват броят на посетителите да надвиши 350 хиляди.

"Имаме голямо разнообразие на оригинални изображения", каза един от организаторите Сезар Коста, както предаде Ройтерс. "Правим карнавал, защото е традиция. Не можем без карнавал!", каза 58-годишният Афонсо, който беше облечен като бавачка на бебе.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умора нямате с тези анти-тръмп тъпотии. А и заглавийцето кърти:)Иначе САЩ са в нечуван разцвет при Тръмп и свободата на словото се възвръща.А американските комуноиди разбиващи държавата до сега, са в патер !
7
1
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
И каква новина е някакъв селски панаир на Г3 на географията?
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп пръцна в асансьор между 19-20 етаж в Японски небостъргач
5
0
 
7
 
! Отговори
11 преди 6 години
Аве що цензурирате думата "ГУРБEТЧИЯТА", бе гaлфони? Да не би тоз *** да е на работа при вас?
4
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯТАКат гледам - вече си опитал от миризливата яхния.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким ще чисти след бат Тръмп .
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ОТДОЛУ АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ДЕМОКРАТИТЕ ЕВРЕИ
1
5
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
ТОВА С ТРЪМП И ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ Е ЯСНО ПОСЛАНИЕ КЪМ СВЕТА ,ЧЕ КАКВОТО И.ЗСЕРЕ ТРЪМ ТОВА ЩЕ ЯДАТ ВСИЧКИ ! КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ ХАРЕСВА НА ПУТИН И ЕРДОГАН ,ТОВА Е САМАТА ИСТИНА ! БОГАТИТЕ , СИЛНИТЕ И УМНИТЕ КОМАНДВАТ СВЕТА !