Анимационните герои като тийнейджъри? Вижте!

Една артистка дава доста ясна представа
Обновена: 13 фев 2018 19:32 | 13 фев 2018 18:50, Анна Дантева
5
Анимационните герои като тийнейджъри? Вижте!
Източник: Bored Panda

Дигиталното изкуство набира все по-голяма популярност, тъй като по интересен начин може да пресъздаде образи и обекти от реалния свят, както и такива от измисления.

По този начин ни пренася в един магичен свят или съживява магията от измисления.

19-годишната Татяна е самоука дигитална артистка, която е по-известна в интернет като TatiMoons.

Напоследък вниманието към нея нараства, поради реалистичните образи на някои от най-популярните анимационни образи, които създава.

Те се превръщат в тийнейджъри, извадени от приказния свят.

Някои от реалистичните дигитални портрети на тази талантлива артистка може да разгледате в галерията на Tialoto.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не видях някакъв талант
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грозна и противна снимка,която показва каква е същността на проклетите педофилски,извратени,човеконенавистни филмчета на Уолт Дисни. Момиче ( а може и да е момче с момичешка рокля!) с татуировка на челото-това е толкова нечовешко,долно и животинско! Това дава и предлага Уолт Дисни на децата!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грозна и противна снимка,която показва каква е същността на проклетите педофилски,извратени,човеконенавистни филмчета на Уолт Дисни. Момче с татуировка на челото-това е толкова нечовешко,дошно и животинско! Това дава и предлага Уолт Дисни на децата!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не харесвам педофилските,извратени и мизантропски филмчета на Уолт Дисни,където на животните( мишката,патокът,патицата и др.) им придават човешки действия; героите човеци са обратни и травестити;момичетата на Дисни са всъщност лесбийки или момчета и травести,а момчетата на Дисни-обратни,гейове и травестити.

Харесвам руските мультики,защото там се говори за човешкото,човещината и доброто у човека. Харесвам и японската анимация(например-детектив Конан и др.),като изключим бруталности и насилията.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не харесвам педофилските,извратени и мизантропски филмчета на Уолт Дисни,където на животните( мишката,патоък,патицата и др.) им придават човешки действия; героите човеци са обратни и травестити;момичетата са всъщност момчета,а момчетата на Дисни-обратни,гейове и травестити.

Харесвам руските мультики,защото там се говори за човешкото,човещината и доброто у човека. харесвам и японската анимация(например-детектив Конан и др.),като изключим бруталности и насилята.