Тест предвижда изневярата и... развода

Снимките от сватбата показват колко ще издържи един брак
13 фев 2018 23:00,
26
Тест предвижда изневярата и... развода
Снимка: Pixabay

Психолози от университета във Флорида съставиха тест, който доста точно предсказва разводите и изневерите в едно семейство, пише сайтът "Лайф". Тестът предвижда дали ще има развод и дали ще си изневерят младоженците в близките 4 години.

В САЩ всяко второ семейство се разпада след втората година брак. За да разберат на какво се дължи тази тревожна статистика учените изследвали в продължение на 3,5 години колко са стабилни брачните връзки сред 300 млади семейства.

От проучването станало видно, че най-честата причина за разтрогването на отношенията се оказали изневерите. Учените показвали на двойките фотографии на привлекателни мъже и жени.

Оказало се, че тези от участниците, които по-дълго се вглеждали в снимките на непознати хора, по-често подавали молби за развод.

Вероятната причина за разпадането на браковете се определя по това как участниците в експеримента оценявали колко са симпатични непознатите лица от снимките.

Извод, който е направен, е, че колкото по-малко красиви изглеждали снимките на младоженците, толкова по-малко те си изневерявали. Реакциите на хората били спонтанни и те не винаги си давали сметка защо кръшкат.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
7
 
! Отговори
До 25 Анонимен преди 6 години
Мъжете не сте ли комерсиални, откъде имате тези материални блага към които жените се стремят ?! Защо богатствата на света са във вашите ръце и вие ги разпределяте по свое усмотрение ?! За да привличате жените с богатствата, които да чакат да им отпуснете според благоволението си парче от тортата, дори за да имат работа зависи от вас.
18
4
 
5
 
! Отговори
Маестрото преди 6 години
Когато финансовата красота на жениха започне да повяхва, разводът е неизбежен!
17
0
 
0
 
! Отговори
ФройТ преди 6 години
Номер 1 е много прав. Хелен Фишър е написала по въпроса.
16
1
 
8
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Глупости. Колкото можете да предвиждате климатот у светот, толко и това...нали
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има отговор на всички въпроси. И той е 47. Това е известно от десетилетия.
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И няма да я видите повече. Лесен и удобен начин да преключите с една жена всякакви отношения и комуникации. Изневяра!
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като искаш да разкараш някоя жена, просто и изневери и направи така тя да разбере.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ако претеглим златотърсачеството на една жена и жените в сърцето на един мъж.Естествените закони на природата са тук! . Жената търси мъж в който да остави дълбок и траен отпечатък в сърцето му и в живота му ярък. Той си намира залтотърсачки.Е!? Предлагането е според търсенето!
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отговор на този въпрос не е открит. Защо тя ми изневерява, защо той прелюбодейства. Това са естествените закони на природата.Мъжа да желае, жената да се отдава. Това са флуиди и феромони.Малко са се *** ли чувствата в мъжа днес,спрямо жената. Изневерява и! И нищо не му пречи да се върне при жената с любов. Едно време в сърцето на мъжа е имало място за една жена. Днес мъжа е роден за много жени! Жените днес не търпят олицетворението на Казанова
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14Спокойно!За теб едва ли някой ще се ожени.
9
0
 
18
 
! Отговори
Не се женете мвпсп преди 6 години
Колкото по-голяма сватба вдигнете, толкова е по-голяма вероятността за развод. Никога не се женете за жена която е фантазирала и планирала голяма и скъпа сватба през по-голямата част от живота си до най-малките детайли и ви инструктира през цялото време какво да правите. Обикновено нейните очаквания ще бъдат нереалистични каквото и да направите и с действията си тя цели да демонстрира пред приятелките си статус с единствена цел да ви употреби, след което да продължи златотърсачеството си.
8
5
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
И третият пол също,ха ха.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочетете Фройд бре! Всичко се редуцира до съхранение на видовете. Да се размножаваме.Не можем да съхраним всеки отделен индивид. Затова природата увеличава репродуцирането.Затова мъжете се борят навсякъде, дори и в *** политика.Мъжът трябва да се докаже пред другите за да вземе женската.Да сложи семето си.Затова женската трудно отказва и събира от повече мъже семе.За да се размножаваме.Кажи ми друго обяснение на това явление "живот"?
6
3
 
21
 
! Отговори
Еба преди 6 години
Брак без любов е обречен на провал. Влюбените НЕ се оглеждат. Това е цялата истина.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До .......Кой Бойко имаш предвид бе, момиче?!Да не би да е онзи от Банкя?Ако си влюбена точно в него, ти направо ни скри топката!
4
2
 
16
 
! Отговори
Направих извод преди 6 години
Направих извод на основата на казаното в статията. По-често изневеряват онези, които не само са по-красиви, но и проявяват по-голям интерес към красотата на непознати хора!
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думи немам.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не подозирах, че другото име на "семенна течност" е забранена. Нейсе!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво от това? Твърде късно е.