Австралийка роди минути, след като разбра, че е бременна

27-годишната жена мислела, че има стомашни болки
11
Австралийка роди минути, след като разбра, че е бременна
Снимка: flickr

Австралийка, откарана по спешност в болница със стомашни болки, е родила момченце - само 15 минути, след като е разбрала, че е бременна в деветия месец, пише в. "Дейли експрес".

27-годишната Джейд Лорънс от Пърт мислела, че страда от апендицит, след изпитала силни болки, докато си взимала душ преди работа и се наложило спешно да бъде откарана в болница. При прегледа с ултразвук жената била шокирана да чуе сърдечните тонове на бебето.

Джейд обаче нямала време да осмисли новината за бременността си, тъй като само 15 минути и четири напъна по-късно на бял свят в отлично здраве се появил синът й Джакс.

Вестта, че ще става татко, сварила неподготвен и партньора на Джейд Лорънс, Кърт Стюарт, и той не успял да стигне навреме в болницата, за да присъства на раждането.

Джейд разказва, че не е забелязала никакви признаци на бременност, освен слабо наддаване на тегло, което приписала на недостатъчната си физическа активност и нездравословно хранене. Дори двата теста, които си направила, показали отрицателен резултат.

Оказало се, че Лорънс страда единствено от синдром на поликистозните яйчници - състояние, при което зачеването често е затруднено, и въпреки бременността е продължила да има месечен цикъл.

Джейд допълва, че е била притеснена как ще реагира партньорът й на неочакваната вест. 32-годишният Кърт Стюарт обаче споделя, че се е почувствал на "седмото небе" от щастие и дори се разплакал, когато е чул новината. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Чакаме и първият австралиец родил след болки в корема.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родила за 15 минути?Дай Боже, всекиму!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАбе, и у наше село му викат "цветна бременност", ама она австралийката отдека да знае. Они там му викат "синдром". Аме, те тия нашите, дека ме информируват, му викат "новина".
6
0
 
22
 
! Отговори
Fat Acceptance преди 6 години
Тази вероятно е била със супер наднормено тегло, такива обикновено изглеждат като бременни в нормалното си състояние.
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ НО ТЯ СИ ПРОТИЧА СЪВСЕМ НОРМАЛНО. ИМА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЕЛЕЗИ НА БРЕМЕННОСТА. ТАЗИ ДА НЕ Е БИЛА БАВНО РАЗВИВАЩА СЕ ЧЕ НЕ Е ЗАБЕЛЯЗАЛА ЧЕ КОРЕМА И Е ПОРАСТНАЛ? ИЛИ ГО Е ИЗНОСВАЛА ОТЗАД ПОД ГЪРБА? АБЕ НЕ НИ СРАВНЯВАЙТЕ С ЕДНИ ГЪРБАВИ БЕ! ТЕ СА МНОГО "УМНИ" КАТО ЦАРО СИ СЛЪНЦЕ! АРЕ НЕМА НУЖДА.
4
3
 
8
 
! Отговори
Дофтору преди 6 години
Да бе, да, аха да пpъднe и роди! Съвсем за канарчета ни взимат.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вестта, че ще става татко, сварила неподготвен и партньора на Джейд Лорънс, Кърт Стюарт, и той не успял да стигне навреме в болницата, за да присъства на раждането."Язък, че не е успял да направи видео на раждането и после да показва на детето си откъде е излязло. Абе англоговорящите са тотално извратени, кога ще им уврат главите, че бащите нямат място на раждането.
2
3
 
7
 
! Отговори
Пешо борчетоу преди 6 години
И 16 минути след като е разбрала че е правила секс сигурно...АЕ нема нижда
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А стига. Да вярвам ли?