Как всяка зодия изразява емоциите си? (I част)

Те лесно могат да замъглят преценката, но защо?
10 мар 2018 17:34,
4
Как всяка зодия изразява емоциите си? (I част)
Източник: Pexels.com

Емоциите са кръвта на нашите спомени, силата, водеща най-дълбоките ни страсти, и причината, поради която живеем. Емоциите са онова нещо, което ни свързва. 

От друга страна обаче, много лесно могат да замъглят преценката ни и да накарат някой да се чувства наистина неудобно, когато е в компанията на определен човек. 

Всеки изразява и се справя с емоциите по свой начин, който до голяма степен се определя и от зодиакалния знак. 

Как се случва това сред отделните зодии?

Овен

Овните често преживяват емоциите си с гняв. Те се движат с по-бързи темпове, отколкото всеки друг знак в зодиака, а намирането на време, за да анализират и изживеят чувствата си, не е лесна работа за тях. 

В емоционален план те са интензивни и импулсивни. Не им е комфортно, ако всеки знае как се чувстват, тъй като винаги искат да бъдат силни в очите на другите.

Телец

Телците са склонни да бягат от реалността, когато са емоционални, защото се нуждаят от време, за да разберат напълно какво чувстват. Те се прибират вкъщи, приготвят си нещо за хапване и пускат музика, която отразява с настроението им.

Няма да разберете как изглежда тази емоционална бъркотия, преди да са се справили с нея, освен ако не ви се доверят достатъчно, за да ви разкрият. 

Близнаци

Представителите на тази зодия толкова са свикнали да се грижат за щастието на другите и да се стремят да са усмихнати и ведри, че всъщност е трудно да се каже какво наистина изпитват. 

Можете да ги познаете по това, че стават много по-тихи от обикновено. Те са склонни да разчитат на свои близки, за да разберат кога са емоционални, в противен случай вероятно никога няма да говорят за това.

Целия материал четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕлкаКрещят жените. Те са си изтерични много обиждат. Мъжете са много благи, сравнение с жените Овен. Стари лекичка се взимат наа сериозно и си избиват комплексите върху младите. Не ги отразяват много защото явно ги считат за кауза пердута.
3
3
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До ЕлкаОвенът не крещи,камо ли да обежда.Има волско търпение,докато някоя лЕлка не премине границата.След това ще има много интересни спомени.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
целия материал няма лъжци!!! къде е везни?
1
2
 
9
 
! Отговори
Елка преди 6 години
Овенът крещи и обижда, и след 5 минути вика: кво се надуваш ве, за какво се сърдиш, много се обидчив...Но само ако им кажеш 1 думичка на криво, край, ти си лош човек и ***. За същото, което те самите причиняват на хората, ще обвинят целият свят, че ги тормози. Страшно егоистични недорасляци!