С тези зодии е много трудно да се разделите

Те се оказват слабост и за приятелите
12 мар 2018 17:52,
3
С тези зодии е много трудно да се разделите
Източник: pexels.com

Понякога мечтите се сбъдват – срещате прекрасен човек, влюбвате се силно един в друг, дори и всичките ви близки са луди по него/нея и така партньорът ви се превръща в част от групата.

Какво би могло да се обърка в тази ситуация? Например да се разделите. Това може да се окаже истински кошмар. Раздялата е най-трудна сред представителите на тези три зодии.

Риби

Когато приятелите ви срещнат вашия партньор от зодия Риби, те моментално ще бъдат омагьосани. Родените под този знак са романтични, невероятно сладки, а енергията им е чиста.

Милият им поглед омайва, оптимистичната им представа за света и способността им да улесняват всяка ситуация, като я правят забавна и игрива.

Рибите винаги са готови да помогнат и ще предложат приятелско рамо и съвет на близките ви.

Кои са другите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
розова риба преди 6 години
До Анонимен # 2 Има Риби, които ще те изядат преди да разбереш и дори няма да се оригнат... Оставят се да бъдат изоставени, театралничат, за да ангажират вината на изоставящия ги, а зад ъгъла опресняват грима и отново са в играта. Бай бабо, да не срещаш... Риба :)
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бих добавил Скорпионите. Те са незабравимите. Характерът им, реалистичният им поглед над нещата. А жените Риби са си риби буквално - повърхностни, плуващи из розовият свят и когато побаднат в реалността се започва с мъката и плача. Жената риба е като домашната котка.
1
1
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
Рибите са много мили и игриви, но непостоянни и мнго лесно изневерявят. Никога не знаеш кога ще дойде слеващата им връзка. Големи играчи.