Ще се пие пиво! Кръстиха бира на Хари и Меган

То е специално създадено за идната кралска сватба
Обновена: 12 мар 2018 13:08 | 12 мар 2018 12:25,
2
Ще се пие пиво! Кръстиха бира на Хари и Меган
Снимка: БТА

Уникална бира, създадена специално за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май, ще вдигне градуса на настроението на британците, пише в. "Дейли стар".

Идеята за "достойното за крале" питие е на компания "Уиндзор и Итън". От лимитирана серия пиво ще бъдат произведени над 6200 литра.

Уил Калвърт от пивоварната компания разкрива, че специалният продукт, създаден в чест на сватбата им, ще бъде изпратен и на принц Хари и Меган Маркъл.

Бирата, кръстена "Уиндзорският възел на Хари и Меган", съдържа редица препратки към любовната история на двойката. Дизайнът на розовия етикет включва преплетени златни сърчица, както и преливащите един в друг британски и американски флаг.

Съставките също имат своята символика, предава БНТ. За направата на пивото е използван хмел от Западното крайбрежие на САЩ - родината на Меган Маркъл.

Бирата съдържа и британски хмел "Инвикта" - препратка към параолимпийските игри "Инвиктус" в Торонто, Канада, на които миналата година влюбените за първи път се появиха официално като двойка.

Да припомним, че принц Хари се запозна с бъдещата си съпруга през май 2016 г. по време на посещението си в Торонто, за да промотира игрите.

Пивото, което ще бъде пуснато в продажба в края на месеца, съдържа още ечемик от фермата на кралица Елизабет Втора в Уиндзор и дрожди за шампанско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е голяма чест.
1
0
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Скоро бира Гинка ГЕРБакова...