Кой е най-подходящият партньор за всяка зодия? (I част)

От какво се нуждаете в любовен план. Вижте!
24 мар 2018 23:00,
8
Кой е най-подходящият партньор за всяка зодия? (I част)
Източник: pexels.com

Вероятно най-хубавата част от връзката е, че имаме човек, с когото да прекарваме времето си. В най-добрите и в най-лошите дни и всички останали този човек преминава през всичко заедно с нас. 

Макар взаимоотношенията да се свеждат до това партньорство, всеки се нуждае от нещо по-различно, когато става дума за човека, с когото избира да прекарва времето си. 

Независимо дали сте човек, който се нуждае от приключения, или търсите някой, който няма нищо против прекарването на повечето дни, мързелувайки на дивана, намирането на точния човек е трудната част.  

Астрологията може да даде някои насоки по отношение на това, което всеки иска да намери у партньора. Кои са най-подходящите за вас хора според зодията?

Овен

Представителите на тази зодия се отегчават лесно. Те трябва да бъдат с някой, който изпълва живота им с изненади, приключения и малки вълшебни моменти. Така те се разтоварват от стреса и се чувстват доволни. За родените под този знак най-подходящ е някой, който спира дъха им.

Телец

Те са изключително благодарни за всичко, което имат в живота си, но оставят страха от неизвестното да ги завладее. Телците се нуждаят от някой, който да им вдъхне кураж и да ги изтласка от комфортната им зона. 

Близнаци

Родените под този знак имат златно сърце. На тях им е нужен някой, който ги залива с любовта, която те дават на всички останали, но забравят да дадат на себе си. 

Нужен им човек, който да стопли сърцето им незабавно.

Целия материал четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
обективен преди 6 години
Много жени търсят мъж , който не пие ,не пуши, не псува, заможен,не се заглежда ,много работи и парите ги дава на жена си ,забравих строен и с правилни форми на лицето ,сиреч красив !!! Чудя се имали такива и това мъже ли са ?? Но оказа се, че се появиха *** , може би това са хората !?
4
1
 
2
 
! Отговори
Зодия Паралей преди 6 години
е Зодията!
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Ти да не си певицата Луна!?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те са ти на сърце, но ще ти закрие сметката и ще те изкара на червено.
1
1
 
18
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
За да привлечеш някой подходящ, трябва ти самият да имаш подобни качества и да покриваш поне елементарните критерии на другия човек.Само защото той е енергичен и интелигентен, няма да дойде при теб, защото си от която и да е зодия, а си ***, ***, мамино синче/ дъщеря и с високо самочувствие без покритие.Няма как да получиш нещо добро, ако ти самият не ставаш за нищо, сори, зодията не важи :)