Един хотел, който сбъдва приключенски фантазии

Fantasyland, който се намира в Едмънтън, предлага тематични стаи
25 мар 2018 17:43,
2
Един хотел, който сбъдва приключенски фантазии
Източник: Fantasyland Hotel

От спане в иглу до прекарване на нощта в космоса, един хотел помага на гостите си да изживеят своите най-луди приключенски фантазии, като предлага стаи, меко казано, с нестандартен дизайн.

Fantasyland, който се намира в Едмънтън, Канада, разполага с десетки тематични стаи, които могат да ви изумят с невероятното внимание към детайла при създаването им.

Например в стаята "пикап" има светофар, бензинова колонка, а самото легло представлява пикап. В стая "Африка" може да се открие леопардов килим и бамбукови мебели.

За любителите на космоса също има тематична стая, в която таванът и подът са покрити със звезди, а осветлението е в неоновосиньо. Леглото наподобява спално помещение в космически кораб.

Във стаите има всички удобства, включително WiFi, хладилници, кафемашини, сейфове и оборудване за гладене.

Снимки на някои от нестандартните стаи във Fantasyland може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това не е като част от онова село де викат едни само за умрял бал банкет юбелеи партита много им здраве е оттука нататака процедирам така зарад едното мило семеиство пенсионери явно са шест на тема злоба ги пускам да се оправят явно ние за тях не сме достъпни из тая среда но един ден човек до човек опира се някои ще опре а тогава тоя мои съименик ял пил и живял нее господ