Зодиите, които са брутални в честността си

При тях липсва тактичност
30 мар 2018 22:10,
19
Зодиите, които са брутални в честността си
Източник: pexels.com

Честността вероятно не е най-добрият ход, когато тя е разрушителна и болезнена. Някои хора все пак се чувстват принудени да казват истината, дори когато са наясно, че няма да доведе до нищо добро. Същите тези хора са толкова директни, че дори няма да се опитат да смекчат удара.

Всичко това важи за брутално честните зодиакални знаци. Те просто не могат да ви спестят цялата истина, нито ще се опитат да я украсят.

Телец

Телците са честни, просто защото не могат да живеят в лъжа – това коства прекалено много работа и усилия. По-добре е да бъдат честни, отколкото да се налага да помнят на кого какво са казали и да търсят някой друг, който да потвърди тяхната история.

Те не се опитват да бъдат зли и безчувствени, просто нямат представа, че поведението им наранява чувствата на хората.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Близнаците са най-лъжлива и манипулативна зодия, след гадните скорпиони. Повръща ми се от тях. Също така обичат да се подмазват и да правят най- лъжливите комплименти на света.
16
1
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
Стрелците винаги сме били на първо място по откровеност. Статията да се игнорира!
15
1
 
8
 
! Отговори
език свещен преди 6 години
Думата "честен" идва от "чест". "Чест" означава достойнство спрямо себе си и към околните, порядъчност, зачитане на хората, респект, уважително запазване на личното пространство. Изказването на несъгласие, нехаресването, неприемането на чуждата страна , както и обратното - изказването на харесване, одобрение, съгласие - е честно, когато е подпомагащо човека в личностен план, не унижаващо, не търсещо изгода. Бруталността е едностранчив натиск. Няма как да е проява на чест и честност.
14
1
 
7
 
! Отговори
дева преди 6 години
До Анонимен 12....360 градуса означава че не си променят мнението....окръжността има 360 градуса....мислете малко повече....явно математиката не Ви е силната страна.Аз считам,че Скорпион са много скучна зодия.
13
1
 
3
 
! Отговори
скорпионка преди 6 години
Аз съм много внимателна и тактична. Не знам защо някои хора твъдят че провеждам разпит. Аз просто уточнявам всички подробности по казуса. Иначе как бих могла да произнеса присъдата накрая :)
12
2
 
4
 
! Отговори
,,превъзходство,, хм преди 6 години
човешката природа е земна земнотото ,,говори в много зодии,,
11
1
 
4
 
! Отговори
Do 12 преди 6 години
Hahahahah lichi si zlobata na skorpiona!
10
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телец и Дева честни и искрени?!! Написали сте NONSENSE! Те първо нямат обективна преценка за хората и живота, за да са честни. Пречупват всичко през призмата на собственото си интересчийство, манипулативни са и ако нещо или някого не им носи дивиденти, променят мнението си на 360%. Е каква е тази честност?Скорпион са няколко нива над тези 2 зодии по отношение на коректността, а и не са скучни.Телец и Дева са земни зодии, гледат да приземят другите до тяхното ниво, мразят да виждат някой, който ги превъзхожда. Че са брутални, няма съмнение.
9
1
 
9
 
! Отговори
до номер 2 преди 6 години
Като стрепец мога да ти кажа, че винаги намирам за освежаващо когато някой е брутално честен с мен. Такива хора се намират трудно.
8
2
 
10
 
! Отговори
някой си преди 6 години
Телеца и девата са честни и искрени, а скорпиона е лъжец номер 1!
7
1
 
4
 
! Отговори
До МайМуната преди 6 години
Какъв Джеки?Каква библейска зодия?Написах коментар 1 на базата наличния си опит. Не знам с кого ме бъркаш.
6
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Девите са честни хора докато за други не мога да ксжа същото
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е за девата особено,може би тя не осъзнава че е прекалено критична,но е само с цел да помогне наистина.Също и защото не може да лъже
4
2
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 4....Само ти ми липсваше сега *** оууу, и къв ти беше проблема че съм зАбравил?! Щото на повечето човеци е финансов, както и на мен де...!!
3
3
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 1Абе джеки, я ми обясни как с големия шрифт ще пребориш библейска зодия!!?И не се излагай повече ако обичаш, че невидението ти ще е пълно20500
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките тези, когато обаче ти си брутално честен с тях и ги настъпиш, се свиват като препикано мушкато и са по-ниски от тревата!
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б Л И З Н А Ц ИТази зодия трябва да бъде поставена на ПЪРВО МЯСТО, когато става въпрос за характер, подобен на описания в статията!