Не им пука: Зодиите, които лесно ще ви игнорират

В това отношение те са професионалисти
4 апр 2018 19:33,
7
Не им пука: Зодиите, които лесно ще ви игнорират
Източник: pexels.com

Едва ли някой обича да бъде игнориран, но това се случва непрекъснато. Може да сте в бара, опитвайки се да привлечете вниманието на бармана, и той да се направи, че не ви вижда. Или да не получавате отговор на съобщенията.

Пренебрежението оставя доста неприятни усещания. Сякаш сте наказани, поради някаква неизвестна причина. Това може да се отрази неблагоприятно и на самочувствието ви, ако остави чувството, че никой не обръща внимание на нуждите или присъствието ви.

На всеки повече или по-малко се случва да игнорира хората около себе си, но има някои знаци в зодиака, които са професионалисти в това отношение. Кои са те?

Дева

Ако сте много непостоянни и всявате хаос, където и да се появите, Девите ще ви игнорират. Те обичат хора, които са внимателни, стабилни и не са импулсивни.

Ако сте непохватни, винаги говорите и никога не слушате, не се учудвайте, в случай че представителите на тази зодия започнат да странят от вас и дори се опитат да забравят, че съществувате.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Бог да Ви Благослови преди 6 години
Велик ден! вместо за цигари алкохол фолк купете си Библия и се хранете с Хлябът на Живот Божието Слово не менте да ви ,,проклинат чрез зодии,, ,,недостатък=проклятие,, не ни сме вече благословени от Синът на Благословения Исус Христос Бог да ви благослови
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да направиш, като не те иска. Просто си тръгваш и това е спираш да се виждате и чувате. Какво го мислите, толкова.
2
2
 
5
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
Почти наближи Велик ден, нарича се защото наистина е Велик! Щом сме Християни още повече (и за всички). Исус Христос бе разпънат на кръст за всички нас грешните човеци, но Бог толкова възлюби света че даде своя единороден син, за да не погине ни един който вярва в Него и да има вечен живот. Това написано изчерпва всяко друго обяснение! Да вярваме и то истински! Това е въпроса! И в какво? не на измами и лъжи.. има много..! :(
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Девите са си зодия на келепирът.Ако има келепир имат интерес.Също така е добре да сте клоун ама не *** Ами такъв да ги веселите вътрешно.И да им парите четки.Ама не направо а да се подразбира някак си че те са "висшия разум,началник,господар" и тн.И тогава вече не странят.В един момент почва да няма смисъл целият цирк.