Филип от Кюстендил, който сбъдна мечтата си – стана Анджелина

Смята, че е двойник на Николета Лозанова
280

Снимка: България днес

Роденият през 1998 година като Филип Димитров има мечта, която се ражда в ранните му тийнейджърски години - да стане жена.

Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи, цитирана от "България днес". От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 години, с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло", откровеничи Филип-Анджелина.

Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предишния си живот. За мечтата си да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст. Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а дали има прилика между известната плеймейтка и кюстендилката - решете вие.

В родния си град Филип е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и вече не им прави впечатление.

"Достатъчно ми е да съблека дрехите и да видя женското си тяло и това ми харесва", казва 19-годишното момиче.

Наясно е, че не може да има деца.

Именно след трансформацията Анджи придобива сериозно самочувствие в кожата си на жена и без свян залива социалните мрежи с новите си апетитни женски форми. Обича да позира без дрехи, а натрапчиво сексуалните ѝ снимки гневят потребители в социалните мрежи. Много от фотосите са нецензурни.

Анджи демонстрира изключително луксозен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, неведнъж е било забърквано в любовни афери с богати бизнесмени от Кюстендил, а откакто е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и въпреки че приятелят ѝ е сериозен, тя категорично не желае да разкрие самоличността му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За дупките по пътищата ли говорим.Ако е за другите ,без значение в коя се случват нещата.Важното е да има дупки.Колкото повече ,толкова по добре.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е нейното яке ще си го слагай когато си пожелае.
101
4
 
4
 
! Отговори
Аз-ът преди 6 години
Само не разбирам като прави секс с приятеля си в коя дупка се случват нещата---В същата, като жена ти кога прави секс с комшията предполагам
100
0
 
14
 
! Отговори
Аз-ът преди 6 години
И още един въпрос - не му харесва да е мъж, ама ако утре му омръзне и жена да е, какво прави? То члена не е като яке, да го слагаш когато ти е удобно
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега в детайли. Вижте и носа не е като на Николета.
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези уста стават за две реки в една се слели.
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбирам като прави секс с приятеля си в коя дупка се случват нещата?
96
1
 
5
 
! Отговори
Аз-ът преди 6 години
Като мъж не мога отрека че хирургът се е постарал. Само не мога да разбера защо никога не се усещат че прекаляват с джуките.
95
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Николета сега като разбере че я бъркате и с мъж. С тези плюсове, че е тя.
94
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еталон за истински европеец.На какви тарифи работи?
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаем че Николета е ниска много и си слага краката на изящни красавици да изглежда красива и висока. Но това не е Николета това е проформа Николета.
92
1
 
8
 
! Отговори
hgfh преди 6 години
До Поручик РжевскиДруже, защо си толкова обсебен от това всички хора да имат деца? Гледай си своите :) Като някой на тоя свят се сдобие с детенце, фактура ли да ти прати?
91
2
 
9
 
! Отговори
вярно преди 6 години
Като не може да е мъж толкова ще бъде и като уж жена
90
1
 
17
 
! Отговори
Ко? не... преди 6 години
Малеее до къде я докарахме??? Не само малките момиченца ами и момчетата вече се преобразяват като Николета. Брех, ще се напълни таз държава с подобни мумии, ще изгоним туристите.
89
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е Николета Лозанова палче нагоре (+)Това е копие на Николета Лозанова палче надолу (-)
88
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Николета като се види ще при падне. И ако знае че може да бъде заместена съвсем ще полудея. Това си е шок за оригинала.
87
2
 
7
 
! Отговори
Избор. преди 6 години
В никакъв смисъл не осъждам.Но: 1.Като погледна рода си,сега семейство,внуци си мисля: ние трудно си купуваме нови дрехи,с големи усилия и лишения "ПОДДЪРЖАМЕ" прилично ниво на външен вид,храна, ял живот( така е били при баби и дядовци, родителите ми,моето семейство,сега деца и внуци живеят малко по-добре: и всички са работили,част- с висше образование)2.И си мисля: да се промениш- струва много пари.3.Не е ли искало това момче да учи,да следва,да работи,да бъде САМОСТОЯТЕЛЕН!!!!!!4.СЕГА-зависим!
86
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз помислих че е Николета, същата красавица
85
2
 
26
 
! Отговори
Пацо преди 6 години
Защо ни занимавате с хора с деменция, не мога да разбера? Момчето очевидно има сериозно заболяване в главата, това повод да го чете цяла България ли е? Защо не дадете някой млад човек за пример, постигнал нещо с което да обогати останалите, а показвате разни травестити и ***, така ли образовате населението?
84
3
 
8
 
! Отговори
Логично преди 6 години
Някъде във времето, когато е акал, тоалетната хартийка е поддала и пръстчето се е плъзнало неочаквано дълбоко. Тогава, точно тогава е бил момента на просветлението.