Филип от Кюстендил, който сбъдна мечтата си – стана Анджелина

Смята, че е двойник на Николета Лозанова
280

Снимка: България днес

Роденият през 1998 година като Филип Димитров има мечта, която се ражда в ранните му тийнейджърски години - да стане жена.

Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи, цитирана от "България днес". От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 години, с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло", откровеничи Филип-Анджелина.

Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предишния си живот. За мечтата си да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст. Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а дали има прилика между известната плеймейтка и кюстендилката - решете вие.

В родния си град Филип е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и вече не им прави впечатление.

"Достатъчно ми е да съблека дрехите и да видя женското си тяло и това ми харесва", казва 19-годишното момиче.

Наясно е, че не може да има деца.

Именно след трансформацията Анджи придобива сериозно самочувствие в кожата си на жена и без свян залива социалните мрежи с новите си апетитни женски форми. Обича да позира без дрехи, а натрапчиво сексуалните ѝ снимки гневят потребители в социалните мрежи. Много от фотосите са нецензурни.

Анджи демонстрира изключително луксозен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, неведнъж е било забърквано в любовни афери с богати бизнесмени от Кюстендил, а откакто е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и въпреки че приятелят ѝ е сериозен, тя категорично не желае да разкрие самоличността му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Днес, вие сте побъркани да наричате горкото лудо осакатено същество момиче
82
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-красив е от Николета Лозанова. Те всички травестити в света са по-красиви от Николета
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е па, щом го кефи.
80
3
 
22
 
! Отговори
saki преди 6 години
Члена е отстранен ,а кайсиите ?
79
0
 
35
 
! Отговори
6матка преди 6 години
Колко прилича на Алисия, Николета, Златка и другите подобни, които не мога да ги различа, ако не пише името под снимката им ....... какъв конвейр
78
13
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Да е жив и здрав. За всеки влак си има пътници. Имал е мечта и си я е сбъднал. Ние не го разбираме и не знаем какво е да живееш в неговата кожа, та да го съдим, да забраняваме или да мразим.
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A *** има ли?
76
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 84Едва ли след хормоналната терапия.
75
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брадата расте ли?
74
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ли само ми се струва ли много мяза на Николета?
73
8
 
25
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
Смяна на пола трябва да стане незаконна.Някой си изпада в момент на умопомрачение и решава да си изреже половите органи и повече никога няма да има деца.Всички сме били тинейджъри, всички сме били малко луди.Но обществото не трябва да го позволява.Например ако аз реша доброволно да си отрежа краката, морално ли обществото да го позволи?Нека си слага токове и рокли, но рязане на полови органи - не. Има шанс на 40 години да поиска деца.
72
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ми изтрихте коментара бе? Какво невярно казах?Тези са психично болни. Болеста се нарича gender dysphoria. Вземете научете малко по въпроса преди да пускате такива луди като новини.
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах си една мечта - да надуя устни и да ме водят в Дубай хайахаха. Хайде моето момче, надбягвай се по плажовете с бг моделките
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, искам да кажа че си мноо проозд.
69
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 149Не разбирам какво искаш да покажеш в момента... Колко си глупав ли?
68
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отврат ,че и свян няма.
67
1
 
44
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Ми нека да се изживява като жена щом иска, но не разбирам защо трябва да се натрапва на хората някакъо болно съзнание и едва ли не да се представя като нещо хубаво? Това момче не е добре. Психичните му проблеми са придобили физически измерения до степен на обезобразяване и осакатяване на собственото му тяло.. Боже колко нещастие и простотия има по тоя свят:(
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 139Те са психично болни нарича се , gender dysphoria. Психично състояние при което мозъка ти не може да възприеме тялото което имаш за правилно базирано на половите белези.
65
4
 
30
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Факта, че доброволно се е подложил на хирургическа интервенция с цел обезобразяване на половите си органи, е доказателство, само по себе си, че Филип е психично болен! Вместо да бъде разнасян по интернета като трофей, трябва спешно да бъде вкаран в клиника за лечение, защото страдащите от това заболяване са ментално лабилни, а по статистика 38% от тях правят опит за самоубийство, по-често успешен! Или пък убиват други хора, както се случи например оня ден в централата на Ютуб. Нещата са сериозни
64
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратена и ужасена съм!На такава крехка възраст да се подложиш на толкова сложни хирургични интервенции за да докараш визия на евтина магистрална проститука !Съгласна съм съм с коментарите ,че такива хора трябва да се лекуват ,а не да натрапват с извратена ,маниакална показност резултатите и последиците от личностно-психичното си разстройство.