Филип от Кюстендил, който сбъдна мечтата си – стана Анджелина

Смята, че е двойник на Николета Лозанова
280

Снимка: България днес

Роденият през 1998 година като Филип Димитров има мечта, която се ражда в ранните му тийнейджърски години - да стане жена.

Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи, цитирана от "България днес". От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 години, с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло", откровеничи Филип-Анджелина.

Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предишния си живот. За мечтата си да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст. Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а дали има прилика между известната плеймейтка и кюстендилката - решете вие.

В родния си град Филип е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и вече не им прави впечатление.

"Достатъчно ми е да съблека дрехите и да видя женското си тяло и това ми харесва", казва 19-годишното момиче.

Наясно е, че не може да има деца.

Именно след трансформацията Анджи придобива сериозно самочувствие в кожата си на жена и без свян залива социалните мрежи с новите си апетитни женски форми. Обича да позира без дрехи, а натрапчиво сексуалните ѝ снимки гневят потребители в социалните мрежи. Много от фотосите са нецензурни.

Анджи демонстрира изключително луксозен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, неведнъж е било забърквано в любовни афери с богати бизнесмени от Кюстендил, а откакто е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и въпреки че приятелят ѝ е сериозен, тя категорично не желае да разкрие самоличността му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
50
 
! Отговори
Бивш Гербер преди 6 години
Много по-лесно бихте ме убедили, че Цецка Цачева е мъж, отколкото, че това творение Филип е жена.
62
3
 
37
 
! Отговори
Banshee преди 6 години
Какво ни занимавате с психично болни хора???Вие джентърско издание ли сте???
61
4
 
47
 
! Отговори
Киро Х преди 6 години
Само да отбележа, биологичния пол на този елемент е мъж. Точка. Мъж, с тежко психиатрично заболяване! Да му казваме, че е жена би било все едно ако например някой друг психично болен реши, че е трамвай, ние да го помолим да ни отвори вратите си и да ни качи да се возим. Същото е!
60
1
 
15
 
! Отговори
поп Стамат Донев преди 6 години
Това да ви е за поука мили деца . Важното е да не ви хареса от първия път .
59
3
 
24
 
! Отговори
Валерко преди 6 години
Аз си мислех че това е Николета
58
4
 
5
 
! Отговори
муспи преди 6 години
До Анонимен - 102, точно, цесекар е, червената буржоазия. Комунистите започнаха като идеалисти, борци за правата на народа и стигнаха да гейовете. Защото Правата на народа е това блато, в което сега се дави народа. И така - Само Левски, като вечното знаме на Правдата! България и да изчезне, знамето Левски ще остане за Възкресението!
57
3
 
4
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Муцуната е еврейска, както и да се казва Филип и Анжелика.
56
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е Николета бееее...
55
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото момче, заприличал е на рускиня, зажадняла за евровиза.
54
0
 
31
 
! Отговори
ined преди 6 години
Не е заприличал на Лозанова, ами тя от много "тунинг" е заприличала на травестит
53
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гей бракове трябва да се разрешават само на комунисти.
52
2
 
25
 
! Отговори
до Агитпроп преди 6 години
Абсолютно съгласен съм, последното нещо, което й трябва на демографски сриваща се България е рекламиране и поощряване на полово несъвместими връзки, както и необратимо полово и репродуктивно осакатяване като това на субекта на статията.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимка 3 е покъртителна.
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако разрешат гей браковете ще се омъжа за Антоанета в клозет облепен с рубли.
49
2
 
33
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Вие нормални ли сте да ни натрапвате такива новини в навечерието на идните светли християнски празници. Ако беше в Русия, този щеше да бъде изпратен в болница да си лекува психическите проблеми. Но нали сме "европейска държава" - трябва да четем за *** точно преди Великден.
48
0
 
19
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
В днешно време заболяването е превърнато в нещо като модно дефиле, фрийк шоу. И вместо мащабна кампания за лечение на подобни очевидно неправилно функциониращи индивиди, получаваме кампания, която "образова" масите, че е нормално да не си нормален и че не си нормален ако не приемаш това, което виждаш на снимката.
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като видях снимката, помислих, че е статия за Николета Лозанова. Много си приличат-браво!!!
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги ми е била интересна стандартната опорка на защитниците на гейовете- и в природата имало случаи на хомосексуализъм. Обаче все ми бягат когато поискам примери от природата за биологичен вид, който изкуствено си сменя пола. Явно от "Америка за България" и "Отворено общество" не са предоставили помагала.
45
3
 
21
 
! Отговори
От мен преди 6 години
Къде видяха жена? В главата може би, но тялото си е с типична мъжка структура и това няма как да бъде променено! Широки рамене и тесен ханш, както и твърде големи ръце за една жена с подобен външен вид. Като мъж не виждам нищо привлекателно, защото от километри си личи , че това просто е поредния "***" ...
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно е, че въпреки масовото неодобрение, тук-таме из форума се подвизават защитници на това... щях да кажа извращение, но по-скоро е модно "увлечение". Всичко това разбира се се маскира като генна идентичност и тем подобни алабалистики. Та мисълта ми към последните е, че усилията ви ще дадат резултат точно толкова, колкото и протестите на веганите пред църквата днес. Някои неща са естествени за човека- като яденето на месо и чифтосването. Всичко по-различно от това е отклонение от нормата.