Филип от Кюстендил, който сбъдна мечтата си – стана Анджелина

Смята, че е двойник на Николета Лозанова
280

Снимка: България днес

Роденият през 1998 година като Филип Димитров има мечта, която се ражда в ранните му тийнейджърски години - да стане жена.

Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи, цитирана от "България днес". От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 години, с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло", откровеничи Филип-Анджелина.

Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предишния си живот. За мечтата си да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст. Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а дали има прилика между известната плеймейтка и кюстендилката - решете вие.

В родния си град Филип е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и вече не им прави впечатление.

"Достатъчно ми е да съблека дрехите и да видя женското си тяло и това ми харесва", казва 19-годишното момиче.

Наясно е, че не може да има деца.

Именно след трансформацията Анджи придобива сериозно самочувствие в кожата си на жена и без свян залива социалните мрежи с новите си апетитни женски форми. Обича да позира без дрехи, а натрапчиво сексуалните ѝ снимки гневят потребители в социалните мрежи. Много от фотосите са нецензурни.

Анджи демонстрира изключително луксозен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, неведнъж е било забърквано в любовни афери с богати бизнесмени от Кюстендил, а откакто е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и въпреки че приятелят ѝ е сериозен, тя категорично не желае да разкрие самоличността му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красива си те завиждат
142
3
 
0
 
! Отговори
Никол преди 4 години
Много сте злобни всеки има право сам да ръководи живота си
141
0
 
4
 
! Отговори
Др Дре преди 6 години
Само аз ли забелязвам или всички транс ,мранс коит се оперират се стремят да приличат на Ник Ло ℅е нема такава мода¿
140
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бил е много грозен като мъж, той затова е искал да стане жена.Не,че като жена е станал хубав.
139
0
 
4
 
! Отговори
Стамата преди 6 години
Ей бонбонче ;))
138
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво тва уеее! Леле ко ги влечат да бъдат кат женки. Защо женки не се трансформират да изглеждат като мъжете. Кво толкоз харесват да бъдат жени заради сексапила ли? Еми женското секси тяло е неустоимо ама чак до тук да се стигаме излагация.
137
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, вярно че е бит ***, но на визия го докарва по-добре от разни Златки, Патки, Шматки и Певачки :D Иначе тия, като него, определено не са наред и си търсят боя
136
1
 
10
 
! Отговори
Разбира се че преди 6 години
До АнонименВсеки има правото да живее живота си, така както му харесва, стига да не пречи на околните. Никой няма право да го съди.Да но да си плаща, а не ние да му плвщаме с народни пари от здравна каса. Ти запита ли се кой е платил за операциите на този и защо го рекламират на първа страница тук. Има хиляди по важни новини по света и в България.
135
3
 
12
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Дано следващата му/й мечта да не е да се явява на конкурса "Мис България". Като нищо ще го/я изберат, за да стане най-известния трансексуален в родината ни и ще му лепнат прякора българската Анджелина Джоли. И родителите му дето са го насърчавали от 16 годишен да се гримира и прави на жена,са за затвора. Срам и позор...
134
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера защо непрекъснато ни натрапвате подобни създания и дори ги героизирате.
133
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче е с психично заболяване явно, потресена съм от действията на родителите му.
132
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...За мечтата си да стане истинска ''жена'' професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст.... Не само гумени цици и ''утка на лицето са му сложили,да се вижда от всички.
131
1
 
29
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Всеки има правото да живее живота си, така както му харесва, стига да не пречи.------Съгласен съм, но в дадения случай вече втори ден ни натрапват "това нещо", опитвайки се да го превърнат в медийна звезда навръх Великденския християнски празник!!!Е, меко казано е Отблъскващо!!!!
130
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки има правото да живее живота си, така както му харесва, стига да не пречи на околните. Никой няма право да го съди.
129
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещастно същество.Празен живот минаваш в бръснене,епилация,китосване,гримосване само за една снимка и постването и в мрежата.Имал самочувствие ама друг път.Тези твари са комплексари защото са имитации на нещо което никога няма да са.
128
2
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Гнус.
127
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е защо не Фичка, ами Денджарина ?!?
126
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом ходи до Дубай, представете си колко богати изперкали пеераси имаме!
125
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я! Всеки може да стане като Николета, даже и мъжете! Стига да намери правилния хирург
124
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гад ***