Модерният бизнес: Как изглежда в тенденции?

Вижте новия проект "Облечи си Tialoto" на Tialoto.bg
5 апр 2018 13:35, Криси Табачка
3
Модерният бизнес: Как изглежда в тенденции?
Снимка: Вихро Ласков/Tialoto.bg

Много пъти сме си задавали въпроса: „Какво да облека“ за различни поводи от това да отидем на работа до обикновена разходка в парка.

Разбира се, трябва да отчетем факта, че има ситуации, в които трябва да се придържаме към стриктен дрескод, тъй като добре знаем поговорката, че по дрехите посрещат.

Днес ще се пренесем в дълбините на бизнес дрескода с новия проект на Tialoto.bg – „Облечи си Tialoto“ и заедно с Tommy Hilfiger ще разкрием тайните правила и възможностите да имплементираме собствения си вкус, характер и индивидуалност, за да преоткрием модерния бизнес.

Визията, която създадохме с колекцията на TommyXGigi се състои от точно четири компонента.
 
Блузата
 
Класическата бяла блуза е най-незаменимият елемент от модерната бизнес визия за пролет-лято 2018. Моделът е с актуални връзки по продължение на яката, което позволява или да заметнем и да създадем ефект „чоукър“, или да вържем на ефектна панделка. Разнообразието и мултифункционалността бележат съвременната интерпретация на класиките, позволяващи с една блуза да създадем повече от една визия.
 
Панталонът
 
Една от най-актуалните тенденции този сезон са панталоните с висока талия, които са с широка кройка на крачолите. Първото предимство е така желаният от всяка дама ефект на издължаване – изглеждаме не просто по-високи, но и по-слаби. Високата талия поставя женствен акцент на фигурата, а контрастната комбинация между бяла блуза и син цвят на панталона презентират умелото комбиниране на цветове така, че да изглеждаме хем по строгите линии на дрескода, хем да бъдем в свежи цветове за сезона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авеее издължаване, издължаване, ама манекенката на снимките и с чувал да я облечеш пак ще изглежда добре, но една тантуреста никак няма да и помомогнат готините панталони.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Чоукър" :)