Поглед в бъдещето: Секс роботите превземат интимността

Идва ерата на дигисексуалните, твърди компютърен учен
10 апр 2018 22:00,
58
Поглед в бъдещето: Секс роботите превземат интимността
Източник: Reuters

Компютърен учен твърди, че секс роботите могат да променят човечеството завинаги, тъй като правят секса прекалено достъпен.

В нов документален филм, който носи заглавието "Секс роботите и ние", Ноел Шарки предупреждава за вредите, до които тези роботи могат да доведат, тъй като популярността им расте твърде бързо.

Той предупреждава, че машините може да направят секса твърде леснодостъпен, което пък има голяма вероятност да промени човечеството напълно.

Експертът говори за потенциалната вреда, ако педофилите имат достъп до роботи, наподобяващи деца, и ако насилниците взаимодействат с роботи, които им отказват, съобщава Metro.

"Ние просто правим всичко това с машини, защото можем, и наистина не мислим как тези действия могат напълно да променят човечеството. Според някои хора секс роботите създават идеята за "прекалено лесен" секс, който винаги е на разположение. Това би могло да отнеме от смисъла в живота ни и да ни превърне в зомбита" споделя още Шарки.

Но независимо от потенциално вредните им ефекти, секс роботите се превръщат в доходоносна индустрия.

Според данните на доклад, публикуван в края на миналата година, повече от една четвърт от поколението"Милениум" ще има романтична връзка с робот.

Анализът отбелязва, че мъжете са три пъти по-склонни да имат взаимоотношения с роботи, отколкото жените.

Освен това, друго изследване от 2017 г., проведено от канадския Университет на Манитоба, подчертава увеличаване на дигисексуални индивиди или на хора, които предпочитат взаимоотношения с роботи, пред тези с хората.

Изследователят д-р Нийл Макартър обяснява, че все повече хора ще се идентифицират като дигисексуални, тъй като роботите се внедряват все повече и повече в романтични контексти.

Секс роботите се използват законно в публични домове в Германия и Австрия, а един от всеки петима германци твърди, че би закупил секс робот.

Още интересни новини за секслайф четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
9
 
9
 
! Отговори
М преди 6 години
Трябва да ги направят като терминатора. Отвън жива кожа, а отвътре титаниева конструкция задвижвана със безшумна серво-механика.
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще трябва да се промени и наказателния кодекс. Кражбата на секс роботка да се квалифицира като углавно престъпление. Застрахователите ще въведат Каско за секс роботки. Ще има и нови професии, като сервизен техник за секс роботки, ще изникнат козметични центрове за секс роботки. Тази седмица я искам европейка, а следващата азиатка, хоп в сервиза за смяна на интерфейса и готово.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Като казвам едно към едно, това означава да може да говори, да поема инициатива, да чисти къщата и да готви. А във леглото да се поддава на обучение"Да бе, ще струва една камара пари и пак ще ми мели пепел на главата...
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Той предупреждава, че машините може да направят секса твърде леснодостъпен, което пък има голяма вероятност да промени човечеството напълно"Добра визия, мъжественост, стил, прическа и не на последно място - някой лев, правят секса много лесно достън. Не познавам, някой, който да се е оплакала.А тези дето ще лашкат тенекии - ами те така или иначе жена няма да докоснат, поне да им на какво да се радват.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време селяните в балкана кът са нямали роботки са онождали овцете.
17
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Тъй като секс роботката е неуморна може един вход да си вземе една която да обслужва всички мъже във входа. Така всеки плешив чичко с шкембе ще има възможност да се порадва на красива секс роботка
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТHE Патриоти да аккат русенско варено !
15
6
 
16
 
! Отговори
Бай Дончо преди 6 години
Абе зависи колко реалистични са тези роботи. Ако са едно към едно със истинска жена, може и да стане работата. Иначе не.Като казвам едно към едно, това означава да може да говори, да поема инициатива, да чисти къщата и да готви. А във леглото да се поддава на обучение. Май още бая работа имат докато го постигнат това!?Засега е по лесно и приятно да си вземеш истинска жена и да си я обичаш. Другото е само фантастика.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един приятел си купи китайска имитация на ваигна. После ми се оплакваше, че била много тясна. Всеки случай си взе 2 имитации на порно-актриси - дупе и коте. Вика, че били много по-добре. Таа, мисълта ми е - не се лъжете с китайките, явно са прекалено тесни или са пестили от мятрял. А.. и лубрикант тряа.
13
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още нещо много важно: няма да се налага да се напъвам да задоволявам секс роботката, ще си правя само собствения кеф, колкото искам и когато искам. Няма да има, ама главата ме боли, ама в цикъл съм, ама точно сега ли. Секс роботката ще изпълнява съвестно своите задължения и ще се нуждае само от зареждане на батериите и масльонка за смазване. След време могат да ги модернизират да се зареждат от топлина и да се самосмазват със еякулата.
12
17
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Жените в БГ. биха похарчили състояние, за да се сдобият със ceкc куклата Баце Боц. Но и мъжките пенсионери не биха пожалили спестяванията си, ако можеха да имат ceкc куклата Kypнeлинa!!!
11
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Ти защо си толкова убеден, че секс роботите ще приличат единствено на жени?Ами ако половината от тях представляват точни до уникалност копия на най-красивите киноартисти и освен това са програмирани да се държат като изискани джентълмени и свръхнадарени любовници?Тогава какво ще стане с плешивите, шкембести чичковци, които нямат достатъчно пари да си купят красива секс-роботка?Сигурно ще се опитат да ги купят на лизинг или да ги крадат един от друг! :)))))))))))))
10
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените били 3 пъти по-малко склонни да го правят с роботи. ВТФ? Само да напомня, че жените от време оно си купуват малки роботчета с батерии, които не им дават да скучаят по нощите.
9
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли достъпни секс роботки и мъжете ще са зодоволени и спокойни, обществото ще бъде друго. Жените обаче ще станат зли понеже никой няма да ги бръсне за сливи, даже групи озверели ненаеб.а.ни жени ще обикалят по улиците и ще нападат мъже и ще ги насилват сексуално.
8
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не мога да го разбера?! Къде е проблема ако разни перверзници си изпълняват перверзиите вършу машини, стига да ги възпира да ги упражняват върху евентуалните си жертви.Освен това вече няма да има нужда да се занимаваш с разглезени кифли, дето се правят на недостъпни, после ти късат нервите и джоба и не можа да се отървеш?
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по-добре с гумена роботка, отколкото с брадясъл и Ентелегентен *** !
6
4
 
4
 
! Отговори
Джадай джендър преди 6 години
Аз за Великден си боядисах виброяйце и си го ползвам. Това е само началото на роботизацията.
5
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги съм казвал че излезнат ли по-съвършенни секскукли и живота на жените ще стане много тежък. Те не могат да си представят че на един мъж му трябва само подходяща дупка да еякулира, докато една жена не може да кара цял живот на вибратори защото просто ще откачи. Защото вибратора няма да купува скъпи коли, да я води в чужбина или на расторант а ще иска батерии, демек тя ще се набутва по него.
4
10
 
16
 
! Отговори
Нестор преди 6 години
До 2Абсолютно си прав колега, няма какво повече да добавя. До там ни докараха прекаленото много права а и привилегии на жените...
3
6
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Ухуу...всеки германец би си купил ceкc куклата Меркелина, без да се замисли дори!!

Спонсорирани публикации