Доброволец: Анелия зарадва две силни жени в нужда

Певицата отново се включи в кампания на Holiday Heroes
12 апр 2018 20:51,
4
Доброволец: Анелия зарадва две силни жени в нужда
Снимка: Личен архив

За поредна година, Анелия се включи в кампанията на Holiday Heroes като доброволец. Макар твърде заета, изпълнителката намери време, за да достави лично в домовете на няколко семейства в нужда хранителни продукти и много положителен заряд.

Певицата изненада с отношение и присъствие лъчезарната Лиляна на връх рождения й ден, която сама се грижи за двете си деца. За жалост, синът й е със сериозно мозъчно увреждане, след катастрофа.

А дъщеря й е в 11 клас и й предстои абитуриетски бал. Историята на самоотвержената майка можете да видите в каченото видео, както и тази на Тодорка, която има четири момчета.
 
Анелия посети и многодетната майка Тодорка. Най-големият й син има кръвоизлив в мозъка и е първа група инвалид, а най-малкото момченце - няма и годинка. Тодорка не работи, а мъжът й е шофьор на ТИР и често отсъства дълго време.

Майка й обаче помага в грижите с малчуганите. Може да видите във видеото за какво мечтаят хлапетата и как се справя голямата фамилия.

Може да се информирате повече във facebook страницата на кампанията Holiday Heroes.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво да си мисля за картинката. От една страна прическата на тази кака струва повече от кашона. От друга е отделила от времето си и сигурно тези хора слушат поп фолк, та им е станало приятно да я видят на живо. А майките са героини просто. Всеки ден жестоки битки водят, и на първата къшимката й беше много спретната и чиста. Поклон за вас
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгаджийката изглежда като на 50 а е на 37