Какво доверие да гласувате на всяка зодия? (II част)

Как разбирате дали бихте могли да се доверите на някого?
Обновена: 15 апр 2018 18:52 | 15 апр 2018 18:51,
11
Какво доверие да гласувате на всяка зодия? (II част)
Източник: pexels.com

Как разбирате дали бихте могли да се доверите на някого? Може би астрологията би могла да помогне в тази ситуация. 

Доверието е нещо, от което всеки човек се нуждае в отношенията си с останалите, независимо дали става дума за романтични отношения или за приятелство. Без доверие няма солидна основа или дълбочина. То не е нещо, което може да бъде купено или търгувано, него или го има или няма.

И е доста болезнено, когато човекът, на когото разчитате, предава доверието ви. 

След като видяхме доколко представителите на първите шест знака в зодиака могат да оправдаят доверието ви, следва да се спрем и на останалите шест. 

Везни

Везните са жизнени и винаги търсят поредното приключение в живота, обичат компанията на хората и не искат да загубят връзките си. 

Те обаче са импулсивни, затова трябва да контролират емоциите и да не забравят да обмислят нещата, ако искат останалите да им се доверяват. 

Скорпион

Те защитават хората, които обичат, и не могат да понесат мисълта някой да ги наранява. 

От друга страна, когато изпитват презрение, са изключително манипулативни и отмъстителни. Те трябва да помнят кое е правилно и кое е грешно, ако искат останалите да им се доверяват. 

Стрелец

Стрелците са оптимисти, което е добро качество, когато става дума за доверие. Те обаче често казват неща, които не могат да подкрепят и обосноват. 

Те дават празни обещания и се отричат от думата си, ако установят, че желанието им е по-голямо от възможностите. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
FUCK OFF преди 6 години
ДО 10 АНОНИМЕНОХ..НЕ ПИТАЙ....БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА...БЯГАЙ ПО-ДАЛЕЧ ОТ ТАКИВА....ЩОТО КРИВО ДЪРВО СЕ ОПРАВЯ....КРИВ ЧОВЕК...НИКОГА...ИЛИ ПО-СКОРО ГРОБА ГИ ОПРАВЯ ТАКИВА...КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ (БУКВАЛНО) ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО...ТЪСТА И ТЪЩАТА БЯХА СЪЩИТЕ ***...
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** OFFВъпреки че смятам че зодиите се отнасят до всички хора, а човека си човек сам за себе си съсвсем скоро установих за девите, че е е вярно това което казваш.
8
0
 
6
 
! Отговори
FUCK OFF преди 6 години
ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА...НО...ДОВЕРИЕ НА ДЕВА И ВОДОЛЕЙ....НИКОГА...НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ НАГАЖДАЧИ И ***....НИКОГА НЕ СПАЗВАТ ДАДЕНАТА ДУМА....
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бившия ми мъж беше козироги. Пред хората много уважителен, много грижовен зад гърба ми ч, укаше всичките ми близки всичко що беше жена. Аз пък се от дадох на най-добрия му приятел и той ми стана съпруг. Той сам и окаяно аз с неговия приятел и три деца!Кой каквото си направи и никой не може да му го направи!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В 5 написах, че Козирогът не може да бъде обратното на "остър" :))Много рецензенти, брей!
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4,*** Козирог не се е раждал все още.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
козирог долен човек бе грам мозък и ценностна система далече от тях и нулева толерантност и доверие
3
2
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Не знам на какви козирози си попадал(а).Това, което описваш също е възможно като поведение на човек от тази зодия, но само по отношение на хора, които или са го ядосали много, или са го скандализирали по някакъв друг начин. Козирогът наистина е стабиляга по отношение на някои качества на характера си.Трябва само да спечелиш уважението му. По принцип е склонен да делегира уважение на повечето непознати и малко познати хора, но разочарова ли се от тях, започва да ги счита за човеци втора категория
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Водолеите и Рибите не мога да се съглася. Познавам няколко от тях. Егоизмът им е патологичен и точно доверието на всекиго, дори и на най-близките си хора ще предадат само за да си доставят дори минимална печалба или дребен кеф.Но може и да има изключения, не знам.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хич не ви трябва да се доверяват на козирог първо са клюкари второ всяка дума им е лъжа