И най-самоуверените зодии са...

Кои от тях се съмняват в себе си?
17 апр 2018 22:20, Теодора Драгоева
5
И най-самоуверените зодии са...
Източник: pexels.com

Самоувереността е дума, която има някои нюанси в значението си. Самоувереният човек обикновено има високо самочувствие и вярва в себе си и в действията си, но понякога е малко арогантен и/или леко заблуден относно своето съвършенство. Ето и нашата класация, която започва от най-самоуверени и стига до най-несигурните знаци в Зодиака:

1. Лъв

Лъвовете са въплъщение на самоувереност. Те са убедени, че са безгрешни и че не могат да сбъркат никога. Ако някой се опитва да ги подценява, те просто спират да общуват с него. Хората от тази зодия са сигурни, че заслужават да получат много в този живот. Те не се задоволяват с нищо по-малко от най-доброто, когато става въпрос за приятелства, любов, кариера, както и за материалните неща. Понякога тази тяхна самоувереност се възприема като арогантност и дразни околните.

2. Скорпион

Скорпионите осъзнават, че имат някои много мънички недостатъци, но предпочитат да се фокусират върху безбройните си позитивни качества. Като цяло те одобряват много личността, визията, интелекта си и т. н. Те харесват живота, който сами са си създали. Доволни са от това, което виждат в огледалото сутрин, а ако някой дръзне да посочи на Скорпиона лошите му навици или негативните черти на характера му, той е готов да се защити яростно, но не и да се промени.

3. Козирог

Козирозите са вътрешно убедени, че са най-великите, най-интелигентните, най-талантливите, най-способните и най-добрите по душа в своето по-близко обкръжение. Те нямат много приятели, тъй като са самотници по натура, но винаги намират начин да демонстрират своето превъзходство и величие пред околните. Няма представител на зодия Козирог, който да не се държи леко надменно и да не обича да поучава другите. Тези хора не понасят никаква критика, а сами те са склонни да критикуват.

4. Стрелец

Хората от тази зодия са достатъчно уверени в себе си, за да приемат критиките с усмивка и да се поучават от тях. Стрелците дори се мотивират и амбицират от забележките на другите към тях и никога не позволяват нечия негативна оценка да ги сломи духом. Те просто са щастливи от това, което представляват, мъдри са и знаят, че животът ни е даден, за да се стараем да се развиваме към по-добро. Постепенно, по време на житейския си път, те се превръщат в най-качествената версия на самите себе си.

5. Риби

Рибите са просто идеални, съвършени в очите на хората около тях. Те са добри приятели, верни партньори, съвестни служители, услужливи съседи, любезни непознати и т. н. Въпреки перфектната оценка на другите, която обикновено получават, хората от зодия Риби си имат своите моменти на несигурност, особено когато са сами. Те често са критични към външния си вид и тъй като са доста скромни по натура, обикновено обезценяват и/или се съмняват в собствените си таланти и качества.

6. Овен

Тези хора изглеждат така, сякаш нищо не може да ги нарани. Уж са дебелокожи, а сърцето им е от стомана, но всъщност са доста чувствителни и раними. Тези хора просто не позволяват на никой да ги види да плачат, защото не искат другите да знаят за тази тяхна уязвимост. Когато са разстроени, те компенсират с вицове и сарказъм. Овните не искат другите да виждат слабостите им, затова се държат така, сякаш нямат такива. Тоест, тяхната самоувереност е само привидна.

Как са подредени останалите зодии четете на Tialoto.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
gokil преди 7 месеца
До Анонимен

В работата ми, има двама такива дървени философа, постояно се правят на много умни,
и не се усещат че станаха за смях пред целия колектив!
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е тва за телците е просто потресаващо..Никога не съм виждал някой от зодия телец който демонстрира колко е умен?!Обикновено на нас ни харесва да си живуркаме спокойно и щастливо,да си хапваме добре и да се забавляваме колкото можем.Ако има парички за харчене и правене на още -супер.Ако няма -животът и бездруго е прекалено хубав за да се тровим с глупости.Относно недостатъците-да всеки има своите недостатъци.Първи вариант -размахваш ги в очите на хората.Грозно и тъпо.Втори вариант бориш се с тях.