Тези зодии винаги държат на думата си

Каква е класацията на астролозите?
18 апр 2018 17:23, Теодора Драгоева
8
Тези зодии винаги държат на думата си
Източник: pexels.com

Има нещо магическо в думата "обещавам". Независимо дали подписвате договор, правите сделка или просто уверявате приятел, че може да разчита на думата ви, добре е отсрещната страна да може да ви се довери.

Има зодиакални знаци, които винаги спазват обещанията си и в това донякъде се крие и добрата им репутация. Има и такива, които казват, че ще направят нещо, имат желанието да го направят, но в крайна сметка не успяват да спазят обещанието си.

Обикновено хората, които не си държат на думата, разочароват близките си и са възприемани като несериозни от колеги и познати.

Вижте какво смятат астролозите по отношение на това, които са по-надеждните зодии, които спазват обещанията си:

1. Скорпион

Тези хора са много горди, трудно дават обещания, но дадат ли такова, ще го спазят, дори това да им коства много. Те държат на думата си винаги и са готови да направят невъзможното, за да докажат, че на тях може да се разчита. Представителите на зодия Скорпион знаят силата на закона, тежестта на договора и стойността на думата. Ако нарушите обещанието, дадено пред Скорпион, бъдете подготвени за някакво тежко възмездие.

2. Дева

Невротичната Дева винаги анализира всяка ситуация, опитвайки се да се подготви за най-лошото. Ако човек от този знак ви обещае нещо, шансовете да си спази обещанието са почти 100 процентови, защото преди да ви даде обещание, този човек вече е преценил, че нещата могат да се случат според плана и дадената дума. За Девата важи поговорката "Дадена дума, хвърлен камък".

3. Козирог

Хората от този знак са много практични и супер отговорни. Те няма да си позволят да обещаят нещо, което не могат да изпълнят. Ако имат и най-малкото съмнение, че няма да могат да си спазят обещанието по даден въпрос, те просто ще ви откажат или ще ви предупредят да не разчитате на тях. Възможно е и да ви забавят малко във времето, но накрая да си спазят думата. Но бъдете сигурни, че няма Козирог, който да ви подведе или изиграе умишлено.

Кои други зодии винаги държат на думата си четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
МНОГО ПОСТРАДАЛ преди 6 години
ОТ ДЕВА....ХАХАХА....РАЗПРАВЯЙТЕ НА НЯКОЙ ДРУГ ЗА ДЕВАТА ,ЧЕ ДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ....НАЙ-ДОЛНИТЕ ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ,ЩЕДРИ НА ОБЕЩАНИЯ И ПАРАДИРАНЕ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО А ВКЪЩИ ЗЛОБНИ ЗМИИ...ИЗПОЛЗВАЧИ,НАГАЖДАЧИ,ИНТЕРЕСЧИИ И ПОДМОЛНИ...СКОРПИОНИТЕ СА ЗЛОБНИ И МНОГО ЗЛОПАМЕТНИ...ВОДОЛЕИТЕ СА ПОЧТИ КАТО ДЕВИТЕ...БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТИЯ ТРИМЦАТА ( ЗОДИИ )
7
3
 
1
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Някой пострадал от лъв няма ли?
6
1
 
4
 
! Отговори
Извинявайте любими!! преди 6 години
Животът ме КАЛИ с Козирог -тях познавам най-добре. Понеже мястото е ограничено нямаше място да напиша и хубавите им качества. Те ще ви дисциплинират, ще ви намерят работа-спомагателна на тяхната дейност. Щедри са и знаят как да благодарят. Лоялни и коректни са. Късметлии са. Рискове поемат. Суетни са-чисти и спретнати. Разбират от Комфорт и го търсят. Пристрастяват се често. Добри имитатори. Извинявайте за критичната ми оценка! Знам, знам вие такива не приемате!Това е четиво за другите хора!
5
3
 
3
 
! Отговори
Пострадал от Риби преди 6 години
На пръв поглед добрите Риби...дам.. приказливи, добродушни, НО това всико върви в пакет с излишна бъбривост, *** разсъждения и неуместен кич. Обичат лукса.Наивни и нетърпеливи . Не изслушват опонента- не чуват. Могат да ти се обадят и 30мин да се оплакват. В момента ако решиш да споделиш нещо , въобще не те чуват , може и да ти каже чао. Просто им трябва слушател. Съвети приемат, но рядко ги изпълняват. Прощават, но незабравят. В компания -ще ти разкажат всичко по трогателен начин.
4
0
 
4
 
! Отговори
Пострадал от Дева преди 6 години
Както Козирога така и Девата са трудни характери- един земен знак са. РЕВНИВИ, СРЪДЛИВИ. Ако ти трябва инспектор /надзирател -ето го човека Дева. Всичко знае, може, действа. Капан да ти направи -отлично ще се справи! Не и размествай нещата, не и предлагай нещо неочаквано и спонтанно- изненади не обича. Обича да се рови в стари неизяснени неща и да забърква интриги. В клюките са направо виртуози. За Доброто ли ?- Да да...интересчии до дупка. Знаят на кого да лижат гъзо отлично! Службогонци.
3
2
 
2
 
! Отговори
Пострадал от козирог преди 6 години
Козирога е най-егоистичната зодия. Работят много, когато е изцяло за тяхна полза И ИНТЕРЕС. Да ти свърши странична работа по твое желание и начин- забрави. Верни приятели са, докато си им удобен. Грешки непрощават. НЕ СЕ ИЗВИНЯВАТ за техните грешки, или го правят бездарно. Всеотдаен е докато си мислят, че някой ги обича, т.е ги боготвори. Когато разбере,че не е център на Вселената, става заядлив, сприхав, избухлив, агресивен. Мога дисертация да напиша. Не са за компания...скука.
2
6
 
6
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
аз пък се държа за стрелата!
1
3
 
14
 
! Отговори
Няма зодии преди 6 години
астролози и написани пълни измислици - свободни съчинения..