Облечи си Tialoto: Смелост в ежедневието

Дързост в модата, с която да привлечете всички погледи
26 апр 2018 19:52, Криси Табачка
0
Облечи си Tialoto: Смелост в ежедневието
Източник: Вихро Ласков/Tialoto.bg

Често ни се иска да бъдем смели, да поемаме рискове и след това да усетим истинско удовлетворение от това.

Когато става въпрос за мода, със сигурност това е най-добрият начин, по който да бъдем смели, да покажем дивата страна в себе си и то без рискове. Ако подберем правилно нещата.

За щастие, в момента, в който се зачудим какво да облечем, с което да поемем моден риск, но без той да доведе до лоши последици, идват на помощ от Tommy Hilfiger и Джиджи Хадид.

Колекцията на супермодела за бранда дава перфектните предложения, с които да минем бързо през деня си и да получим всички тези комплименти за смелостта, за които си мечтаем.

Днешната визия в проекта "Облечи си Tialoto" е на тема Dare to wear и представя точно тази дързост в модата, с която да привлечем всички погледи върху нас.

1. Топ

Тук отново проследяваме водещата тенденция за къс топ, решен в контрастни цветове. Дръзките геометрични линии контрастират от хоризонтал в диагонал, а наситените нюанси на червено и синьо внасят точно тази свежест, която е най-присъща на сезон пролет-лято 2018. Гърбът е едноцветен, за допълнителна визуална игра и оптично оформяне на силуета.

2. Полата

Макар и два съвсем отделни компонента от колекцията TommyXGigi, полата и нежния топ се комбинират идеално. Разликата идва в диагоналното райе, което в случая при полата е значително по-ситно. Без значение дали ще изберете да комбинирате двете части заедно или ще ги използвате отделно, със сигурност ще бъдете в абсолютен крак с модата. Еластичната висококачествена материя е едновременно удобна и прибираща извивките, поставяйки акцент точно там, където искаме.

3. Пуловер

Едно от нещата, заради които понякога избираме да излезем без горно, е фактът, че в момента, в който го облечем, като че цялата ни визия се променя. В случая от Tommy Hilfiger и Джиджи Хадид предоставят най-добрия вариант – пуловер, с който няма да загубим магията на дрехите. Той е в същия принт, същата разцветка и е идеалният начин да продължим да бъдем дръзки, дори и да захладнее.

5. Маратонките

Класическите бели маратонки минават модернизацията на тенденциите за пролет-лято 2018 и се превръщат в истински смели акценти.

Всяка наша крачка е дързост, ако е измината под изобразените звезди в синьо и червено, разделени от класическата емблематична и разпознаваема шарка на Tommy Hilfiger.

Кадри от визията може да видите в галерията на Tialoto.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари