Градският живот отвъд задръстванията... С пернато на каишка!

Ежедневието в града ни предлага и весели моменти. Вижте ги
27 апр 2018 20:08, Красимир Ангелов
4

Снимка: klikabol.com

Животът в града не е само забързано ежедневие, задръствания и изнервени хора. Особено, ако градът ви не е от най-големите.

Всъщност, понякога случващото се в него може да бъде доста шарено и направо комично. Както в следващата ни галерия. Вижте я, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: градвесели снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
5
 
! Отговори
Осман преди 5 години
до 3Това горе на снимките е направено със цел да генерира трафик към съответния сайт и няма нищо общо със действителвосттал Колажи тъй да се каже и малко фотошоп, всъщност във Валмарт което е във САЩ може да срешнеш и прасе на каишка Но затова пък подобни простотии се харесват на високоразвити европейски цивилизации защото кара хората в ЕС да мислят, че има и по лошо. Либерастична храна за мозъка срещу популистите която много прилича на пропаганда срещу Русия от приближени кръгове на Тереза М
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Осман.Това горе на снимките е ниско интелигентното руско комунистическо общество,с духовно развинтена алкохолна зависимост!
1
4
 
7
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Браво супер, днешното високоинтелигентно и духовно развито европейско капиталистическо утопично общество се радва на такива неща. Aз пък отивам да чета книга по древна история на Шумерската цивилизация

Спонсорирани публикации