Какво стресира всяка eдна зодия? (II част)

Напрежението се поражда от много различни фактори
29 апр 2018 19:00,
2
Какво стресира всяка eдна зодия? (II част)
Източник: pexels.com

Стресът се е настанил трайно в живота ни и няма как да се измъкнем от него. Почти невъзможно е той да не остави своя отпечатък върху нас, а ефектите могат да бъдат доста сериозни, особено за хората, които не знаят как да се справят с него. 

Всеки човек се стресира от различни неща. Основните стресори обикновено са пари, любов, външен вид, крайни срокове и, разбира се, мнението на другите.

Източникът на напрежението обаче може да е различен за всеки човек и в голяма степен се определя от зодиакалния знак, под който сме родените. 

След като видяхме какво стресира представителите на първите шест зодии, следва да видим как стоят нещата сред останалите шест. 

Везни

Никога не бихте предположили какво стресира Везните, докато не опознаете представител на тази зодия. Тогава ще видите, че способността им да лъжат през зъби е онова, което им дава преднина. 

Когато лъжете толкова често, колкото Везните, трябва да следите всяка своя фибра, а това е източник на огромен стрес за тях.

Скорпион

Скорпионите се стресират, когато някой ги подцени. Ако кажете например на една жена от зодия Скорпион, че е хубава, тя ще прекара остатъка от деня, чудейки се защо вместо това не я наричате „великолепна“, и това ще доведе до силен стрес.

Стрелец

Ако изразите съмнение в Стрелеца, това ще доведе до моментално покачване в нивата на стреса при тях. Представителите на тази зодия могат всичко – те са най-талантливите и най-добрите и, ако смятате да поставите под въпрос способностите им, силно ще ги стресирате. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези тъпотии за зодиите КРАЙ НЯМАТ!