Удивителното имение на Мишел Пфайфър в Сан Франциско

Холивудската икона го продава за 29,5 милиона долара
9
Удивителното имение на Мишел Пфайфър в Сан Франциско
Източник: wmagazine.com/realtors.com

Холивудската икона Мишел Пфайфър е решила да се раздели с удивителното си имение в Сан Франциско. Легендарната актриса иска сумата от 29,5 милиона долара за своя луксозен имот, в който живееше през последните 14 години заедно със съпруга си Дейвид Кели и двете им деца Клаудия и Джон.

Пфайфър купува къщата, решена в средиземноморски стил, през 2004 г. за 12 млн. долара, а през 2008 година купува и имота в съседство и го обединява към имението си, което сега разполага с общо пет къщи.

Основната къща е с площ от 640 квадратни метра, построена е през 1940 година и е закътана в края на малък, тих хълм. Имотът може да се похвали с три студия и апартаменти за гости, с фитнес зала, тенис корт, затворен плувен басейн, джакузи и спа център, ябълкова градина, плевня, както и с оградени и покрити зеленчукови лехи.

59-годишната актриса подготвя своето завръщане на големия екран с филма на Marvel "Ant-Man and the Wasp". Лентата е режисирана от Пейтън Рийд и се очаква да тръгне по кината в САЩ на 6 юли 2018 г.

Вижте снимките на имението на звездата в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
32
 
! Отговори
nina преди 5 години
Луксозен - да, но удивителен...?!
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друго си е в Драгалевци.
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го продаде,да инвестира на българският имотен пазар.По медиите казаха че сега е точно момента,щяло да има бум на цените другият петък.На далавера ще излезе,ако не тя,поне тези които обещават бум на цените.Нищо не се губи в бизнесът.Нали така ?
4
7
 
37
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
Така са в хамерика... известен, дават ти незаслужено много пари и се чудиш в какво да ги вложиш или изхарчиш. Но идва ден в който вече не може да се поддържа стандарт и данъците са скокнали до небесата и започва бавния фалит, както започва и приближаването към гроба. Едно голямо нищо!!!
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-чаровната холивудска актриса.Хубаво имение.Все някой ще го купи.
2
2
 
34
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Шопски ценности
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧРД , Оня ден прочетох че е станала на 50-60г