Звездите говорят... Топ 5 на най-щастливите зодии

Всеки сам кове своята съдба, но според астролозите...
1 май 2018 19:58, Екип на Tialoto.bg
3
Звездите говорят... Топ 5 на най-щастливите зодии
Източник: pexels.com

Всеки сам кове своята съдба, но според астролозите има значение и подредбата на звездите. Кои са най-щастливите зодиакални знаци? Вижте Топ 5 на класацията, с уговорката, че винаги има и изключения.

5 място – Рак

Ракът се старае много да бъде щастлив и през целия живот възпитава своя оптимизъм. Предвид вътрешните ресурси и способността да се фокусира върху задачите, които са му възложени – това е напълно възможно, но е изтощително. Да, представителите на този знак могат да видят във всичко само добро, но с немалко усилия! „Щастието е упорита работа“ – това е определението, идеално подходящо за Рака. Проблемът е, че представителите на този знак възприемат живота като борба с редица препятствия и наистина щастливите Раци са по-скоро рядкост.

4 място – Овен

Овенът е целеустремен и знае как да върви напред през цялото време. „Движението е живот“ е сентенция, която ги описва напълно. Процесът на овладяване на реалността им дава сила и ги прави щастливи. Щастието за Овните е доста типичен набор от ценности и постижения – кариера, любов, престижна работа. Представителите на този знак не са безразлични към статута, поради което придават голямо значение на високите позиции. С възрастта предпочитанията на Овен започват да се променят радикално и радост им носят най-простичките забавления, като риболов и четене, например.

Кои влизат в челната тройка вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според истинските астролози точно тези пет не са най-щастливите. Освен това и всеки човек може да е щастлив, но по различен начин и с различни стимули. Поредната недомислица на тукашните писарджии. Иначе има и истински астролози, но очевидно са далеч от този сайт.
2
5
 
3
 
! Отговори
не сме зодии преди 5 години
не вярвам в зодии
1
4
 
5
 
! Отговори
,,говорят звезди,, преди 5 години
не слушам звездите лъжат