Как зодиакалният знак влияе на външността ви?

Кои са характеристиките на всяка зодия? Вижте!
0
Как зодиакалният знак влияе на външността ви?
Източник: pexels.com

Има физически черти, които почти всички хора от дадена зодия притежават. Те най-вече са свързани с животното или символа, който представлява самия зодиакален знак. Разбира се, външността на човек най-вече се определя от неговите гени. Но е факт, че добрите астролози могат да познаят слънчевия знак и/или асцендента на човек само разглеждайки физическите му белези.

Ето и физическите характеристики на всяка зодия:

Овен

Хората, чийто слънчев знак е Овен (или асцендента им) имат силно тяло и здрав външен вид. Обикновено те имат голямо чело, правилен нос и изявена брадичка. Те имат силна костна структура, бърза походка и обикновено са със среден ръст. Също така те са с изправена стойка, която демонстрира, че рядко могат да бъдат победени или сломени.

Телец

Характеристиките на хората от тази зодия (или тези, които са с асцендент Телец) е че имат по-кръгло лице и чувствени устни. Обикновено те имат гъста коса, хубави рамене и елегантна шия. Много Телци имат по-едър нос и са склонни към напълняване, тъй като обичат да си похапват. Като цяло обаче те държат на визията си и често могат да се похвалят с добре сложено тяло.

Близнаци

Близнаците често са високи и имат блестящи, изразителни очи. Дори когато човек от тази зодия (или човек с асцендент Близнаци) стои мирно или тялото му е в покой, той пак излъчва силна енергия отвътре. Близнаците са склонни често в живота да сменят своята визия – стил на обличане, прическа и т. н. Като цяло те са привлекателни и харизматични.

Рак

Ракът не обича да привлича вниманието и често физическите характеристики на хората от тази зодия не бият на очи. Те имат семпла, но като се вгледаш по-добре – атрактивна визия. Често имат нещо подчертано красиво във външността си – сини очи, руса коса, пищен бюст или изписани вежди. Родените под този знак (както и хората с асцендент Рак) често имат тънки крака и ръце и е възможно да носят очила.

Лъв

Родените под знака „Лъв“, имат котешки характеристики и почти винаги са много добре изглеждащи. Обикновено те имат страхотна коса, като лъвска грива. Лъвовете се носят величествено и излъчват силно присъствие, без значение какви са физическите им черти. Аурата на хората от този знак е толкова силна, че те почти винаги са възприемани за атрактивни от противоположния пол.

Дева

Хората от тази зодия са фанатици на тема здравословен начин на живот и се грижат много добре за себе си, което е в основата на забележителната им физика. Обикновено Девите имат перфектна фигура или по рождение, или благодарение на усилията им във фитнеса. Те имат фино, овално лице, което често е нежно. Обикновено тези хора не са с много висок ръст, но пък са доста съразмерни като пропорции.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg


0
Още по темата: зодияасцендентвизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари