Навикът, който руши връзката на всяка зодия (I част)

Откъде идват проблемите?
5 май 2018 23:00,
10
Навикът, който руши връзката на всяка зодия (I част)
Източник: pexels.com

Всеки има своите личностни проблеми и навици, с които се бори. Понякога е много трудно да се справим с тях. Лошото е, че в някои случаи те могат да навредят на взаимоотношенията ни с останалите, най-вече с интимния партньор. 

Това не означава задължително, че ще разрушите романтичната връзка до степен, че да се намразите, но може да създаде непреодолими трудности между вас, които да доведат до раздяла. 

Всеки човек е различен и си има някакво правило, което никой не може да пристъпва. То обаче може да означава край на връзката. 

Кои са токсичните навици в интимните отношения на всяка зодия?

Овен

Родените под този знак могат да бъдат още по-упорити, когато трябва да разкрият истинските си чувства. Те си мислят, че е по-добре да си мълчат за проблемите, с които се сблъскват в отношенията.

Нищо в живота обаче не се решава от само себе си. Ако се появи проблем, той трябва да се обсъди с партньора, а не да очаквате половинката сама да се досети и да го коригира. 

Телец

Телците не могат да загърбят своята състезателна природа дори и в интимните взаимоотношения. Всеки жест се добавя като точки към въображаема таблица, която следи резултата. 

Не е нужно да се състезавате с партньора си. В тези отношения няма състезание – и двамата сте един отбор, не забравяйте това. 

Близнаци

Представителите на тази зодия дават искрени обещания, но в повечето случаи не могат да ги изпълнят. 

По-лошо е, че някак измислят такива извинения, че единственият, когото те убеждават, са самите те. За човека, който има връзка с родените под зодия Близнаци, може да се окаже доста уморително постоянно да бъде подвеждан. 

Останалата част от материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
добре сме
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Те лошите навици,които рушат всяка връзка,са ясни- безхаберие,дори унижение,изневяри, пиянство,неразбиране,използване,дори предателства!!!!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като започне да чувства ще се кае и ще иска отново теб. Но ще е късно за романтика ти вече ще изпитваш безразличие към него. Това ще му е най-голямото наказание. Всеки си пати за дяволъка рано или късно. Но ти въобще няма да бъдеш главно действащо лице в този негов сърцераздирателен спектакъл.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като е неверен шута веднага. Сърцето ти да не е за един ден да издържа подобни сърдечни терзания. Той е безчувствен не обича никоя.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2а ако не дава нищо а само взема.. май не е така във всяка връзка
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Така е. Във всяка връзка действа един и същи механизъм - единият обича повече и дава повече, а другият получава повече отколкото дава.
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От един отбор сме с партньорът ама като стане ясно,че отсрещната страна само гледа как да те ползва и да не се мине почваме да не сме много много от един отбор.Не един и двама са свършили изгубили всичко и с разбито сърце а "половинката" си го слага с друг.